EN VÍDEO

Tony Bennett i Dani Martin, un duo amb molt de swing

El 'crooner' i el cantant interpreten 'Are you having any fun?', primer senzill i videoclip de l'àlbum que sortirà el 23 d'octubre

Dani Martín canta amb Tony Bennett: ’Are you having any fun?’ / periodico

2
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL / Barcelona

Tony Bennett iDani Martín comparteixen cançó, cara a cara. El llegendari 'crooner' de 86 anys i a l'inquiet cantant de 34 aborden junts 'Are you having any fun?' Es tracta del nou senzill del disc 'Viva Duets', en què l'artista nord-americà es marca duos amb el més granat de la cançó llatina.

La peça en qüestió 'Are you having any fun?', és un tema creat el 1939 per al musical de Broadway 'George White's Scandals' per Sammy Fain i Jack Yellin. I Bennett i Martín el recreen amb un estil molt swing i barrejant l'anglès i l'espanyol. El videoclip corresponent arrenca amb el líder d'El Canto del Loco a bord d'un Water Taxi a Fort Lauderdale (l'anomenada Venècia d'Amèrica, a Florida), on es va gravar aquest vídeo.

'Tony Bennett: Viva duets', el nom complet del compacte, sortirà al mercat el 23 d'octubre i inclou la col·laboració d'artistes de nou països i tres continents. "Tots dos estaven tan entregats que hi va haver una compenetració immediata", ha declarat Bennett. “La música llatina sempre ha sigut rica en melodia, harmonia i ànima, per això la connexió ha sigut molt estreta. Estic encantat amb el disc”.

Els dos primers discos de duos de Tony Bennett han estat disc de platí, han guanyat Grammy i s'han situat entre els més venuts de la carrera del cantant. 'Duets II' va fer història al situar-se en el número u a la llista Billboard 200, cosa que va convertir Bennett en l'artista de més edat a ocupar aquest preat lloc. 'Duets I' també va tenir un incontestable èxit internacional, especialment en països com Espanya, Portugal i Mèxic.

Notícies relacionades

I en aquest nou llançament, l'incombustible 'crooner' canta ambChayanne('The best is yet to come'); Thalia('The way you look tonight');Christina Aguilera ('Steppin' out');Marc Anthony('For onze in my life');Maria Gadú ('Blue velvet');Franco de Vita('The good life');Ricardo Arjona ('I wanna be around'); Gloria Estefan ('Who can I turn');Miguel Bosé ('Don't get around much anymore'); Ana Carolina ('The very thought of you);Juan Luis Guerra ('Just in time');Vicentico('Cold cold heart');Romeo Santos ('Rags to riches') iVicente Fernández ('Return to me').

Guanyador de 17 Grammy

Amb més de 100 àlbums publicats, 17 Grammy al sarró (entre ells el que reconeix tota la seva carrera) i entrant en la seva setena dècada de vida musical, Tony Bennett és el artista més veterà de Columbia Records. Per un altre costat, ha publicat tres llibres: la seva autobiografia, 'The good life', i dos de pintura ('Tony Bennett: what my heart has seen' i 'Tony Bennett in the studio: A life of art and music'). En col·laboració amb el Departament d'Educació de Nova York va fundar la Frank Sinatra School of the Arts, i amb la seva dona, Susan, ha creat Exploring the Arts, una organització caritativa per ajudar a l'educació artística en set escoles públiques de Nova York.