'EL PRESONER DEL CEL', número u

L'últim Zafón també triomfa en català

El 'Viatge a l'optimisme' d'Eduard Punset es col·loca en segon lloc de les llistes dels més venuts de no-ficció

1
Es llegeix en minuts
CARLES VALBUENA / Barcelona

Carlos Ruiz Zafón irromp amb força en la llista delsmés venuts en català ambEl presoner del cel, èxit --primer del rànquing-- que se suma al de l'edició en castellà, amb més de 10 setmanes consecutives a dalt de tot de la llista d'obres deficcióque tots elsdimecreses publica en l'edició impresa d'EL PERIÓDICO. La presència deRuiz Zafón en les dues llistes demostra, una vegada més, que el barceloní forma part d'un reduït grup d'autors l'obra del qual és un èxit de vendes segur tant en castellà com en català.

Notícies relacionades

El mateix passa amb el mediàtic divulgadorEduard Punset, un altre potent supervendes que aquesta setmana entra directament en elsegon lloc delrànquing ambViatge a l'optimisme, la seva obra més recent.

En la categoria deno-ficció en castellà s'ha de destacar queLa comida de la familia, el pràctic i accessiblereceptari de menús deFerran Adrià, cedeix el liderat aLa soledad de la reina, l'aproximació de la periodistaPilar Eyre a la figura de lareina Sofia en què es desvelen aspectes poc coneguts de la seva biografia personal i política.