LA BANDA RECULL EL SEU TRIPLET AL SANT JORDI EN DOS DISCOS I un DVD

Sopa de Cabra: «Hi ha ganes de tornar»

El grup gironí diu que encara està «digerint» el seu èxit

El grup Sopa de Cabra, ahir, al Museu de la Xocolata.

El grup Sopa de Cabra, ahir, al Museu de la Xocolata. / JONATHAN GREVSEN

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL
BARCELONA

Fa poc més de dos mesos que Sopa de Cabra va tancar la seva triomfal gira de tornada al pavelló Fontajau de Girona després del seu inici a Barcelona i passant per Tarragona i Palma. Ahir van reconèixer que no han tingut temps de retrobar-se i parlar del futur. I abans que els periodistes els preguntessin precisament sobre això, els seus plans com a grup, van aclarir que no tanquen cap porta, si bé no seria imminent: «Hi ha ganes de tornar i fer coses, però ens volem donar temps».

Notícies relacionades

Però el motiu de la seva presentació davant la premsa era un altre: promocionar el doble disc i DVDSopa de Cabra El retorn, Palau Sant Jordi 09.09.2011. Un explícit títol per a un acuratpackdissenyat per Lluís Danés (l'artista que es va encarregar de l'escenografia), que reuneix 25 cançons distribuïdes en dos compactes i la gravació íntegra de la primera de les tres actuacions al Sant Jordi.

El cantant Gerard Quintana va assegurar que encara estan «digerint» aquest èxit que els va agafar «per sorpresa». Va dir que aquest llançament «és la celebració d'haver superat les expectatives» i que se senten molt feliços «de deixar aquest testimoni». I va avançar que està escrivint també un llibre sobre tota aquesta experiència. Va admetre que «cap dels cinc per separat ha fet el mateix que Sopa de Cabra. Aquesta banda és una suma de complicitats». I Josep Thió va constatar: «Som un clàssic de la música d'aquest país».