AL 'DOMINICAL'

Keira Knightley deixa el sol del Carib per patir en un internat d'Anglaterra

L'actriu estrena el drama 'Nunca me abandones', amb Carey Mulligan i Andrew Garfield

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Aquesta setmana elDominical, que afegeix a la seva habitual publicació un suplement de moda dona, ofereix entrevistes amb Keira Knightley, Carey Mulligan i Andrew Garfield, el trio protagonista deNunca me abandones. La pel·lícula de Mark Romanek, basada en una novel·la de Kazuo Ishiguro, relata el destí de tres nens que creixen junts en un internat d'Anglaterra.

A més, inclou entrevistes amb Eric-Emmanuel Schmitt, autor de l'obra teatralPetits crims conjugals, que es representa al Poliorama de Barcelona, i amb l'actriu Aura Garrido.

Els llocs de Woody Allen 

Notícies relacionades

Entre els reportatges figuren una guia que dissecciona els llocs de Nova York que apareixen a les pel·lícules de Woody Allen; una passejada per Nova Orleans i per les places del món que han deixat empremta en la història, i una informació sobre l'exposicióHeroínas.

En l'extra de moda apareix en portada Ariadna Artiles, que exhibeix les noves tendències de primavera-estiu. Hi ha un reportatge sobre Andrés Sardá, que compleix 50 anys vestint els interiors de la dona, propostes per disfrutar dels set pecats capitals i informacions sobre Victoria's Secret, Helena Christensen i cosmètics per a les diferents edats.