pop

Francisco Nixon i The New Raemon ultimen la seva futura aliança

1
Es llegeix en minuts
N. C.
BARCELONA

L’octubre passat ja es van veure les barbes en un concert conjunt a l’Auditori. I aleshores ja tramaven en secret un pla que avui es pot desvelar: The New Raemon i Francisco Nixon estan component cançons per a un disc que, si no se’ls acut algun nom més original, firmaran com a Nixon & Raemon. Per ara, aquest cap de setmana tornen a coincidir en un escenari barceloní, encara que de dimensions més casolanes. Actuaran dues nits a l’Heliogàbal. Per avui ja no queden entrades. Per demà, poques.

Tant Francisco Fernández com Ramón Rodríguez estan especialment inspirats aquests dies. A l’asturià li surten les cançons amb tanta facilitat que les sis últimes les ha avançat en l’epéGloria y la belleza sureña, firmat a mitges amb el seu aliat Ricardo Vicente. I el català, a més de seguir donant voltes al nou disc de Madee, ja prepara el tercer de The New Raemon. Així doncs, el fruit de la seva aliança no veurà la llum fins a la primavera del 2011.

Notícies relacionades

Fins llavors, Nixon & Raemon seguiran intercanviant mails,citant-se en concerts i coescrivint cançons. Algunes ja estan esbossades, però aquest cap de setmana no n’estrenaran cap. Això sí, per anar ajustant la sintonia de les seves veus prometen interpretar a duo algun títol dels seus respectius repertoris.

The New Raemon + Francisco NixonHeliogàbal • Dv. 30 i ds. 1 • 22.00 h • 7 €