El Periódico

AUDIÈNCIES DE DIJOUS

'La meva', 'Polònia' i Chicote es consoliden a la nit

EL PERIÓDICO / Barcelona

Divendres, 17 de maig del 2013 - 10:57 CEST

El consell assessor de Pere Navarro, format per Carme Chacón, el follet del Federalisme i el nan de 'Juego de tronos'.

Dijous sembla ser un dia en què l'audiència televisiva es manté fidel als seus principis. L'humor de 'Polònia' guanya a Catalunya, i 'Cuéntame', a la resta d'Espanya, amb Alberto Chicote com a tercer de la llista i pujant.

El teleespectador català segueix sent fidel a TV-3. La tele autonòmica ofereix el repàs de les seves interioritats de la mà de l'actor i periodista Roger de Gràcia, que se situa amb 'La meva' a dalt de tot dels espais més vistos de la nit, seguit, enganxat als seus talons, de l'humor i la ironia de 'Polònia', que ahir a la nit feia sang en l'ambigüitat i les indecisions del PSC de Pere Navarro.

Els segueix el cada vegada més consolidat Alberto Chicote, a La Sexta. 'Pesadilla en la cocina' s'ha colat entre els espais més vistos, i a Catalunya ja està davant de 'Cuéntame cómo pasó' i de 'Gran hermano'.

Això sí: la sèrie de TVE-1 amb Imanol Arias i Ana Duato és líder en el conjunt d'Espanya, i el 'reality' de Mercedes Milà és segon, mentre que La Sexta, amb 'El intermedio' de Gran Wyoming (que ahir a la nit va entrevistar Jordi Évole) i Chicote s'ha colat entre les cadenes més vistes del dijous.

El presidente Josep Maria Bartomeu reconoció que el Barça quiere cerrar dos fichajes procedentes de la Liga española. Estos son los principales candidatos 

El presidente del Barça, de vacaciones en Baleares, comentó los planes de futuro del club con varios directivos de la SD Formentera