El Periódico

DIRECTE Segueix al minut la reunió del comitè federal del PSOE

La festa de Cap d'Any de Barcelona, al diari d'aquest dijous

La celebració d'un casament multimilionari a Barcelona, la derrota del Barça i el concert de Jamie Cullum, altres temes destacats

L'Informatiu del 27 de novembre

ELENA PARREÑO / RICARD FADRIQUE

Dimecres, 27 de novembre del 2013 - 16:56 CET

L'Informatiu d'EL PERIÓDICO destaca la presentació de la festa de Cap d'Any, una celebració que Barcelona vol convertir en icona de la ciutat per projectar la seva imatge internacional.

La família índia Mittal, propietària de la primera siderúrgia mundial, prepara un enllaç que congregarà prop de 1.000 convidats a Barcelona del 6 al 8 de desembre.

En futbol, el Barça viu a Amsterdam la seva primera derrota de la temporada davant d'un Ajax que li va passar la mà per la cara. Amplia la informació el periodista Jordi Tió.

EL PERIÓDICO publica aquest dijous una entrevista amb el cantant i pianista anglès Jamie Cullum, que presenta a la sala Barts de Barcelona el seu nou disc, 'Momentum'.

Laporte, defensa del Athletic, fue uno de los jugadores más deseados en este mercado de verano

El delantero del Real Madrid Cristiano Ronaldo está muy molesto por las críticas que ha recibido por su rendimiento en los primeros partidos de la temporada. No entiende que se le discuta y que algunos osaran dar por hecho que estaba acabado