El Periódico

ELECCIONS 2016 Tots els resultats de les eleccions: generals i per municipis, províncies i autonomies

NOU PROJECTE

Les ulleres de Google exciten la imaginació de la xarxa

Apareixen versions del vídeo demostratiu amb anuncis i amb Windows

CARMEN JANÉ / Barcelona

Dilluns, 9 d'abril del 2012 - 17:21 CEST

Molts internautes en tenen prou amb poca cosa perquè els excitin la imaginació i afegeixin la seva aportació a les propostes de les grans companyies. I un anunci com les ulleres de realitat augmentada que prepara Google no podia ser menys.

Ja hi ha vídeos a Youtube amb versions del producte amb els preceptius anuncis de Google i una simulació sobre com hauria estat amb el producte amb sistema operatiu Windows i no amb Android.

Google Project, el nou projecte de la companyia del buscador, són unes ulleres molt lleugeres connectades permanentment a internet i proveïdes d'una càmera que capta l'entorn i li projecta informació a requeriment o no de l'usuari. Com que el principal negoci de Google és la publicitat, el bloc Rebellious Pixels hi ha afegit anuncis usant Google Googles, la tecnologia del buscador que ofereix informació sobre codis.

Un estudi de disseny, en canvi, recorre a totes les paròdies de Windows per recrear com seria el projecte en aquesta plataforma.

I altres usuaris proposen des de com seria anar amb les ulleres per el carrer, ensopegant amb tot, o sortint -ne missatges a cada pas.

De moment, l'hi hauran de preguntar a Sergey Brin, el cofundador de Google, que la setmana passada es passejava per un congrés de tecnologia amb les ulleres posades.

El jugador argentino Lionel Messi anunció este domingo su adiós a la selección tras perder una nueva final, en esta ocasión la de la Copa América Centenario ante Chile en la tanda de penaltis

El presidente Josep Maria Bartomeu reconoció que el Barça quiere cerrar dos fichajes procedentes de la Liga española. Estos son los principales candidatos