El Periódico

MADRID

El ridícul vídeo de la Policia Municipal de Madrid que avergonyeix fins i tot els seus agents

L'Associació de Policia Municipal Unificada considera que no dona "gaire bona imatge" de la seva feina

El ridícul vídeo de la Policia Municipal de Madrid que avergonyeix fins i tot els seus agents

EFE / CHEMA MOYA / EFE

Agents de la policia municipal de Madrid al lloc de l'accident de la delegada del Govern.

EL PERIÓDICO / EP / MADRID

Dilluns, 19 de juny del 2017 - 15:34 CEST

L'Associació de Policia Municipal Unificada (APMU) considera que el vídeo que ha editat la Policia Municipal de Madrid unint-se a la moda del Running Man Challenge no dona "gaire bona imatge" de la seva feina. La Guàrdia Urbana de Barcelona també va elaborar un vídeo similar.

Fonts d'aquest sindicat han indicat que el vídeo no ha sigut ben acollit per gran part de la plantilla, ja que, segons la seva opinió, "no dona gaire bona imatge" de la seva feina. Es tracta d'un format que ja ha sigut realitzat per altres cossos d'emergències per a fins concrets, segons han indicat.

La policia madrilenya ha aprofitat aquesta tendència mundial per donar un enfocament preventiu i mostrar situacions d'infraccions habituals que són corregides pels policies actuant d'una forma original i simpàtica.

Situacions com travessar un semàfor de vianants en vermell o mirant el mòbil, la circulació de ciclistes per la vorera o amb auriculars, o problemes com l'excés de velocitat en les motocicletes i la seva visualització per part dels conductors de vehicles de quatre rodes, que és causa fonamental de sinistres greus a la ciutat, són abordades, entre altres situacions, per aquest original vídeo que es difondrà a les xarxes socials i que pretén que els ciutadans no pateixin incidents a la via pública.

El filial regresa a la División de Plata dos años después de perder la categoría