El Periódico

Entradas para el concierto de Andrea Motis y Juan Chamorro con la Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra

ÚLTIMA HORA Els Mossos envolten el 'banc expropiat' de Gràcia per impedir que es reokupi

CONSTANCIA PREMIADA

El guanyador del cupó de l'ONCE feia deu anys que jugava al número 69.969

El gerent de la Llar del Pensionista de Cazalegas, a Talavera, s'ha emportat 35.000 euros

El guanyador del cupó de l'ONCE feia deu anys que jugava al número 69.969

LA VEU DE TALAVERA

Fernando, amb el cupó premiat, aquest dijous a Cazalegas.

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Dissabte, 5 de març del 2016 - 12:01 CET

Fernando comprava cada matí, des de fa deu anys, el mateix cupó, el 69.969, i la seva constància ha sigut premiada. L'afortunat s'ha emportat 35.000 euros en el sorteig de l'ONCE d'aquest dimecres, 2 de març, a la localitat de Cazalegas, segons 'La Voz de Talavera'.

El venedor, Alejandro Gutiérrez Galán, adscrit a l'agència administrativa de l'ONCE a Talavera, es trasllada diàriament a Lucillos, Cebolla i Cazalegas, on reparteix il·lusió entre els seus clients esporàdics i habituals; entre aquests últims, Fernando, el gerent de la Llar del Pensionista de Cazalegas, que aquesta setmana, per fi, ha rebut premi a la seva fidelitat amb els 35.000 euros que li han correspost pel seu cupó.

TRES PREMIS

El cupó de l'ONCE va repartir 105.000 euros corresponents a tres premis a la província de Toledo: dos a la capital i un a la localitat de Cazalegas. Alejandro Gutiérrez treballa a l'ONCE des de l'any 2005 i aquest és el premi més important que ha donat.

El +

Florentino Pérez se dejó ir en el palco de San Siro tras la final entre Real Madrid y Atlético con un recado para el FC Barcelona