El Periódico

Venta exclusiva Diego el Cigala

CONSTANCIA PREMIADA

El guanyador del cupó de l'ONCE feia deu anys que jugava al número 69.969

El gerent de la Llar del Pensionista de Cazalegas, a Talavera, s'ha emportat 35.000 euros

El guanyador del cupó de l'ONCE feia deu anys que jugava al número 69.969

LA VEU DE TALAVERA

Fernando, amb el cupó premiat, aquest dijous a Cazalegas.

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Dissabte, 5 de març del 2016 - 11:42 CET

Fernando comprava cada matí, des de fa deu anys, el mateix cupó, el 69.969, i la seva constància ha sigut premiada. L'afortunat s'ha emportat 35.000 euros en el sorteig de l'ONCE d'aquest dimecres, 2 de març, a la localitat de Cazalegas, segons 'La Voz de Talavera'.

El venedor, Alejandro Gutiérrez Galán, adscrit a l'agència administrativa de l'ONCE a Talavera, es trasllada diàriament a Lucillos, Cebolla i Cazalegas, on reparteix il·lusió entre els seus clients esporàdics i habituals; entre aquests últims, Fernando, el gerent de la Llar del Pensionista de Cazalegas, que aquesta setmana, per fi, ha rebut premi a la seva fidelitat amb els 35.000 euros que li han correspost pel seu cupó.

TRES PREMIS

El cupó de l'ONCE va repartir 105.000 euros corresponents a tres premis a la província de Toledo: dos a la capital i un a la localitat de Cazalegas. Alejandro Gutiérrez treballa a l'ONCE des de l'any 2005 i aquest és el premi més important que ha donat.

El padre de Neymar ha sido el protagonista del programa 'El partidazo' de la COPE. Ha hablado largo y tendido sobre la renovación de su hijo y los incidentes del pasado sábado en Mestalla

Isaac Cuenca llega con el Granada este sábado al Camp Nou y recuerda para SPORT su trayectoria y andanzas en el mundo del fútbol