El Periódico

Venta exclusiva Diego el Cigala

Benítez a un alumne després d'abusar d'ell: "No l'hi diguis a ningú, no ho entendrien"

La víctima relata als Mossos com el pederasta s'assegurava que les seves víctimes mantinguessin el silenci

Dijous, 11 de febrer del 2016 - 21:09 CET

El professor Joaquín Benítez, després d'abusar dels seus alumnes, s'assegurava que mantinguessin la boca tancada. Imposava la seva llei del silenci tant a les víctimes més freqüents, que rebien agressions sexuals reincidents, com a les que havia acorralat tan sols una vegada. A tots els convencia que no airegessin el que acabava de passar. Així ho va fer també amb un noi de 14 anys, el 1991.

En la seva declaració als Mossos d'Esquadra, aquest exalumne confirma, així mateix, que aleshores l'estratègia que seguia per enredar-los era gairebé la mateixa: disfressar els tocaments de massatges ‘mèdics’. Al denunciant, que el 2016 compleix 39 anys, el va entabanar assegurant-lo que necessitava que l'ajudés per a un estudi que estava fent. Una vegada al despatx, el va fer estirar a la llitera i i li va fer un massatge als abductors fins que va començar a fregar-li amb insistència els genitals.

El que va passar a partir de llavors no ho recorda amb claredat, però sí que detalla que va tenir una erecció i que es “va espantar”. Benítez li va deixar anar abans d'abandonar el despatx una frase que segueix sense oblidar: “No l'hi diguis a ningú, la gent no ho entendria”.

Cayó una botella de agua... y muchas cosas más tras el penalti marcado por Messi ante el Valencia. Nuestro compañero Gerard Romero tiene la prueba

Los organizadores del Balón de Oro han puesto en marcha una encuesta con los 30 nominados al galardón y la distancia de Messi con el resto ya es sideral; de momento, 60% de votos para Leo, y muy lejos, CR7 con un 13%