El Periódico

La mejor selección de pisos y casas - Venta de pisos y casas

Una vinyeta del 1991 del 'The New Yorker' sobre Catalunya ressuscita a les xarxes com actual

En el dibuix s'assegura: "No estic perdent aquest any, estic aprenent català"

Una vinyeta del 1991 del 'The New Yorker' sobre Catalunya ressuscita a les xarxes com actual

La vinyeta de Victoria Roberts el 1991 a 'The New Yorker' .

NÚRIA MARTÍNEZ / Barcelona

Divendres, 11 de gener del 2013 - 19:39 CET

Que Catalunya i el corrent independentista han ocupat moltes de les pàgines de la premsa internacional és una evidència. 'The Guardian', 'The New York Times', 'Le Monde', 'The Washington Post', 'Corriere della Sera' o 'Der Spiegel' han seguit detalladament el camí sobiranista des de la manifestació de la Diada, internacionalitzant així el moviment. A causa d'aquest fet, alguns tuiters han tret del calaix una vinyeta de la revista 'The New Yorker' del 1991 que, certament, sembla tenir vigència.

Abans de les olimpíades

La vinyeta de Victoria Roberts assegurava: "I'm not wasting this year. I'm learning Catalan". És a dir, "No estic perdent aquest any. Estic aprenent català". El dibuix era del 1991, un any abans de la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona, i Catalunya i la seva capital es trobaven en l'epicentre mediàtic de la premsa. Ara, alguns usuaris de Twitter han tornat a difondre-la i a compartir el missatge.

El entrenador del FC Barcelona Luis Enrique ha trazado una hoja de ruta para llegar al 100% a uno de los partidos más importantes de la temporada

Sergi Roberto publicó una fotografía de la victoria en su cuenta de Instagram... y Dani Alves le respondió