El Periódico

Entradas para el concierto de Andrea Motis y Juan Chamorro con la Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra

Navarro presenta la seva candidatura aquesta tarda a Terrassa

El primer secretari del PSC explicarà avui els seus motius per presentar-se, com ha publicat EL PERIÓDICO

Divendres, 28 de setembre del 2012 - 20:08 CEST

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, aquest divendres, a Terrassa.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, presentarà aquesta tarda en un acte a Terrassa la seva candidatura, com ha avançat EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. El dirigent socialista ha escollit la ciutat d'on és alcalde per oficialitzar la seva candidatura per encapçalar les llistes del PSC per a les pròximes eleccions autonòmiques.

No està prevista l'assistència a l'acte de representants de l'actual cúpula del partit, però, en canvi, s'espera la de Joan Ignasi Elena, impulsor del corrent intern Avancem (emmarcada en l'ala més catalanista). A més, el líder socialista té previst explicar que també compta amb el suport de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, però que aquest no l'acompanya perquè l'acte coincideix amb el pregó de les festes lleidatanes.

Navarro desgranarà aquesta tarda els seus motius per presentar-se com a candidat a la Generalitat i apuntarà quin serà l'eix de la campanya.

El +

El FC Barcelona presentó este lunes por la mañana la equipación de cara a la temporada 2016-17. La camiseta, inspirada en la del 1992, ya está a la venta

Arbeloa hizo referencia al "contigo empezó todo" y el Bernabéu le cantó "¡Piqué, cabrón, saluda al campeón!"