El Periódico

EL REPTE INDEPENDENTISTA

El (pen)últim exabrupte d'Eduardo Inda sobre Catalunya

"El nivell de violència de Catalunya no s'ha viscut ni al País Basc dels anys durs", afirma el periodista

El (pen)últim exabrupte d'Eduardo Inda sobre Catalunya

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Dijous, 16 de febrer del 2017 - 10:17 CET

Geni i figura. La denúncia de la fiscal general de Barcelona, Ana María Magaldi, d'haver sigut increpada i insultada durant el judici per la consulta del 9-N ha desfermat les habituals ires dels tertulians de la dreta mediàtica contra l'independentisme català. I la combinació en una mateixa tertúlia de dues figures com Federico Jiménez Losantos i Eduardo Inda va propiciar dimecres que la conversa derivés en exabruptes.

Comentant la denúncia de Magaldi durant la tertúlia política del programa de Jiménez Losantos a Es Radio, Inda va deixar anar sense cap rubor la següent afirmació: "El nivell de violència a Catalunya no s'ha viscut ni al País Basc dels anys durs. Perquè allà podien matar algun jutge o algun fiscal, però tampoc en van matar gaires".

"DICTADURA OMINOSA"

En el mateix fragment es pot sentir Losantos afirmar que Catalunya viu una "dictadura ominosa". Aquest és la tertúlia completa d''Es la mañana', en què participava el director d''OK Diario'.

Marco Verratti se muestra sorprendido ante la versión ofrecida por la 'Gazzetta dello Sport' sobre su reunión con el PSG