El Periódico

ÚLTIMA HORA Suspès el viatge de Puigdemont i Bourgeois al Marroc perquè cap polític "els podria rebre"

LA SENTÈNCIA DEL 'CAS NÓOS'

La dona de Diego Torres pagarà més diners que la infanta Cristina

El tribunal ha absolt Ana María Tejeiro però la seva multa és superior que la de l'esposa d'Iñaki Urdangarin

La dona de Diego Torres pagarà més diners que la infanta Cristina

ENRIQUE CALVO

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Divendres, 17 de febrer del 2017 - 14:51 CET

Les comparacions entre la infanta Cristina i l'esposa de Diego Torres, Ana María Tejeiro, van ser constants durant la instrucció i el judici del 'cas Nóos'. Tant elles com els seus respectius marits han mantingut estratègies calcades per intentar que ser exonerades dels delictes de què se les acusava. I totes dues n'han quedat absoltes, encara que amb una petita diferència a favor de l'exduquessa de Palma.

Ana María Tejeiro haurà d'abonar més diners que Cristina de Borbó. En concret, 79.845,89 euros més. Aquestes són les resolucions del tribunal sobre les esposes d'Urdangarin i Torres.

-Cristina de Borbó i Grècia, en qualitat de responsable civil a títol lucratiu, respondrà, conjuntament i solidàriament amb Iñaki Urdangarin, respecte de la responsabilitat civil d'aquest últim, fins a la quantia de 265.088,42 euros.

-Ana María Tejeiro Losada, en qualitat de responsable civil a títol lucratiu, respondrà, conjuntament i solidàriament amb Diego Torres, respecte de la responsabilitat civil d'aquest últim, fins a la quantia de 344,934,31 euros.

La diferència a favor de la infanta serà encara més elevada si es té en compte que ja va abonar al seu dia 587.413 euros, de manera que en realitat la sentència li surt a tornar 322.324,58 euros.