El Periódico

Les 'cessions' que Pablo Iglesias hauria ofert a Pedro Sánchez

Les càmeres de Cuatro capten les quatre renúncies que Podem estaria disposat a assumir

Les 'cessions' que Pablo Iglesias hauria ofert a Pedro Sánchez

EL PERIÓDICO / MADRID

Dimecres, 30 de març del 2016 - 21:23 CEST

Pablo Iglesias s'ha presentat a la reunió amb Pedro Sánchez amb una llista de cessions que estava disposat a assumir. Les càmeres de Cuatro han captat una pàgina amb els quatre arguments que tenia preparats el líder de Podem per intentar persuadir el secretari general del PSOE. Amb el títol de "Cessions que he traslladat", Iglesias ha plantejat una reforma fiscal menys redistributiva, incrementar la despesa pública en 60.000 milions en comptes de 90.000, reduir del dèficit a un ritme més alt del que portava el programa electoral morat i derogar la reforma laboral del PP, però no la del Govern de Zapatero.

Fonts de Podem han reconegut que aquests punts s'han abordat durant la trobada entre els dos dirigents. El PSOE valora que l'augment de la despesa pública que propugnava Podem era insostenible ja que desestabilitzaria els comptes públics, generaria desconfiança en els mercats financers i xocaria amb l'oposició de la Comissió Europea i l'Eurogrup, que controlen la despesa de tota la zona euro.

Tras acometer todos los fichajes deseados, la plantilla cuenta con overbooking en algunas posiciones y hay otros conflictos. El Barça no cierra la puerta a una venta millonaria que iría muy bien, pero los jugadores deben mojarse

Leo Messi es la gran sorpresa en la lista para el stage de Inglaterra tras adelantar una semana su regreso