El Periódico

Entradas para el concierto de Andrea Motis y Juan Chamorro con la Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra

EXCLUSIVA D''INTERVIÚ'

La vida de Carlos Fabra a la presó d'Aranjuez

Conegut com a "Don Carlos" o "senyor F", viu "relaxadament", renega del PP i commina els reclusos a no votar Rajoy

La vida de Carlos Fabra a la presó d'Aranjuez

INTERVIÚ

 

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Dilluns, 15 de febrer del 2016 - 07:17 CET

Carlos Fabra, el fins fa poc totpoderós baró del PP i exlíder d’aquest partit a Castelló, continua sent totpoderós a la presó d’Aranjuez, on compleix una condemna de quatre anys de presó per defraudar 700.000 euros a Hisenda. Així es desprèn del reportatge en exclusiva que aquesta setmana publica la revista Interviú , que ha seguit el dia a dia de Fabra i desvela com és la seva vida entre reixes.

Fabra compleix «relaxadament» la seva pena al mòdul tres de la presó, que comparteix amb 60 interns més, molts d’aquests jubilats i extoxicòmans. Un relax que queda ben patent a les fotografies, en les quals se’l veu tranquil, bevent un refresc al pati, controlant els canals de televisió amb el comandament a distància, jugant al dòmino o parlant per telèfon.

RENEGA DEL PP

Segons diversos testimonis recollits per Interviú , «Don Carlos» o «senyor F», noms amb els quals es coneix Fabra a la presó, rep un tracte privilegiat, es dedica a renegar del PP i fins i tot anima tothom a no votar Mariano Rajoy.

Es guanya els presos convidant-los a refrescos, cafè i patates i és l’intern del mòdul tres que rep més correspondència.

El +

El Real Madrid se proclamó campeón de la Champions League al derrotar al Atlético de Madrid en la tanda de penaltis

Al no disputar el número mínimo de partidos, su cláusula se reduce y el Barça pierde la opción de recompra en caso de que el jugador se vaya del club