El Periódico

Arrimadas competirà amb tres candidats a les primàries de Ciutadans

La votació serà telemàtica de dimecres a divendres de la setmana que ve, i el guanyador es coneixerà el dissabte 27 de maig

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Divendres, 19 de maig del 2017 - 11:51 CEST

L'actual presidenta del grup de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, competirà amb tres candidats més a les primàries del partit per elegir el cap de llista a les pròximes eleccions catalanes. Els altres aspirants a presidir la Generalitat de Catalunya són Daniel Granados Vera, Jordi González Barba i Sergio Querol Bertrán.

Arrimadas va encapçalar la candidatura en els comicis del 27 de setembre del 2015 i va aconseguir situar-se com a principal força de l'oposició, amb 25 diputats al Parlament. A part de cap de l'oposició, ocupa el càrrec de portaveu nacional del partit.

El més jove dels quatre candidats és Daniel Granados, de 27 anys, que procedeix de Terrassa (Vallès Occidental) i es va afiliar el 2016 a la força taronja, mentre que el més veterà és Sergio Querol, de 54 anys, procedent d'Olot (la Garrotxa) i militant des del 2013. Jordi González, de 48 anys, és de Barcelona i pertany al partit des del 2015, mentre que Arrimadas, de 36 anys, és la que fa més temps que està afiliada a C's, des del 2011.

Les votacions per elegir el candidat es faran de manera telemàtica de dimecres a divendres de la setmana que ve, de manera que els resultats se sabran el dissabte 27.

El Barcelona hará oficial su decisión de ejecutar la opción de compra de Gerard Deulofeu