El Periódico

LA GESTIÓ DE LA PAU A EUSKADI

Otegi surt de la presó, en directe

Bildu confia en el líder 'abertzale' per corregir el seu declivi i els seus problemes interns en aquest any electoral

  • Sortida d'Otegi de la presó

    EFE / JAVIER ETXEZARRETA / VÍDEO: ATLAS

  • Discurs d'Arnaldo Otegi al sortir de la presó de Logronyo

    AP / ALVARO BARRIENTOS / VÍDEO: ATLAS

AITOR UBARRETXENA / LOGRONYO

Dimarts, 1 de març del 2016 - 08:45 CET

Després de sis anys reclòs per intentar reorganitzar la il·legalitzada Batasuna, Arnaldo Otegi surt aquest matí de la presó de Logronyo. La seva posada en llibertat ha generat gran expectació, especialment en el món 'abertzale'. Bildu confia en el seu líder per corregir el seu declivi i els seus problemes interns en un any en què Euskadi celebra eleccions autonòmiques. Obrim aquí un directe per seguir al minut les primeres paraules d'Otegi en llibertat i les reaccions que genera.


08.00. A partir d'aquesta hora estava prevista la sortida d'Otegi de la presó. A les portes del recinte penitenciari, gran expectació. L'esperen la seva família, la plana major de l'esquerra 'abertzale', amb Rufi Etxeberria, Hasier Arraiz, Joseba Permach, Pernando Barrena. També hi ha polítics arribats de Catalunya, com Lluís Llach, de Junts pel Sí, o David Fernández, de la CUP, o Santi Vidal, d'ERC, i més d'un centenar de periodistes.

Tras fichar a Umtiti el Barça dispone ahora de 43 millones de euros. ¿Qué se puede hacer con ellos?

Florentino Pérez, presidente del Real Madrid, ha puesto su punto de mira en cuatro fichajes de relumbrón que requerirán una inversión estratosférica de casi 400 millones de euros