El Periódico

Entradas para el concierto de Andrea Motis y Juan Chamorro con la Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra

Més articles de l'autor

Notícies relacionades

Edició Impresa

28 desembre 2010

Pàgina 10

Veure PDF

Dimarts, 28 de desembre del 2010

No puc viure sense tu, diu el maltractador a la noia enamorada. Ets imprescindible, assegura l'empresari al treballador dos mesos abans d'acomiadar-lo. Et conduiré a la terra promesa, jura el mafiós al subsaharià que morirà en la travessia. Allà hi viuràs bé, encoratja el xulo la noia de l'Est carregada de somnis.

Jo t'ensenyaré què és l'amor, xiuxiueja el botxí al nen abans de colar-se al seu llit. ¡Vota l'esquerra!, anima el polític que, retallada rere retallada, escapça l'Estat del benestar. Llegeix-me i seràs feliç, promet l'escriptor que busca una autoajuda per al seu compte corrent. Confia en mi, diu a l'orella l'amant xantatgista. Entregaràs la teva vida per Al·là i per l'alliberament del teu poble, sentencia l'imam al noi sense esperança. Tu pots, es diu a si mateixa la dona que ja no arriba a res.

Al final guanyaran els bons, s'enganya el que està a punt de perdre. Tu ets guai, li diu el camell al nen que vol ser algú. ¿Per què no connectes la webcam?, invita l'home a la nena. Compra'm i la vida serà millor, repeteixen les veus als aparadors.

Para l'altra galta i el cel serà per a tu, pontifica el que viu al paradís. Ningú t'estimarà com jo, crida el que només s'estima a ell mateix. Segueix-me, jo sóc amo de la veritat, afirma el que acaba robant fins i tot la realitat. Creu, confia, cedeix, consent, professa, admet, entrega… innocent.

El +

"Me gusta apoyar a todos los ciclistas, pero sobre todo a mi amigo Alejandro Valverde", confiesa el técnico del Barça

Stephan Lichsteiner, titular hasta ahora en el lateral derecho de la Juventus, ha publicado un mensaje más que sospechoso en Instagram