• Dilluns 30 novembre 2015, 21:32 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió
Dues mirades

Innocent

Dimarts, 28 de desembre del 2010 Imprimir Enviar aquesta notícia Augmentar/ Reduir text
Emma Riverola Escriptora

No puc viure sense tu, diu el maltractador a la noia enamorada. Ets imprescindible, assegura l'empresari al treballador dos mesos abans d'acomiadar-lo. Et conduiré a la terra promesa, jura el mafiós al subsaharià que morirà en la travessia. Allà hi viuràs bé, encoratja el xulo la noia de l'Est carregada de somnis.

Més informació

Edició Impresa

Edició Impresa

Versió en .PDF

Informació publicada en la página 10 de la secció de Opinión de l'edició impresa del dia 28 de desembre de 2010 VEURE ARXIU (.PDF)

Jo t'ensenyaré què és l'amor, xiuxiueja el botxí al nen abans de colar-se al seu llit. ¡Vota l'esquerra!, anima el polític que, retallada rere retallada, escapça l'Estat del benestar. Llegeix-me i seràs feliç, promet l'escriptor que busca una autoajuda per al seu compte corrent. Confia en mi, diu a l'orella l'amant xantatgista. Entregaràs la teva vida per Al·là i per l'alliberament del teu poble, sentencia l'imam al noi sense esperança. Tu pots, es diu a si mateixa la dona que ja no arriba a res.

Al final guanyaran els bons, s'enganya el que està a punt de perdre. Tu ets guai, li diu el camell al nen que vol ser algú. ¿Per què no connectes la webcam?, invita l'home a la nena. Compra'm i la vida serà millor, repeteixen les veus als aparadors.

Para l'altra galta i el cel serà per a tu, pontifica el que viu al paradís. Ningú t'estimarà com jo, crida el que només s'estima a ell mateix. Segueix-me, jo sóc amo de la veritat, afirma el que acaba robant fins i tot la realitat. Creu, confia, cedeix, consent, professa, admet, entrega… innocent.

Vots:
+0 votar a favor
-0 votar en contra
Imprimir Enviar aquesta notícia Augmentar/ Reduir text

Escriviu el vostre comentari:

AVÍS: El comentari no pot superar els 500 caracters

PER PARTICIPAR HEU DE SER USUARI REGISTRAT. (Registrar | Iniciar sessió)