El Periódico de Catalunya

Dimarts 26 setembre 2017

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

BASAR

Aquest Nadal serà deliciós

El regal gurmet no falla mai perquè sempre deixa bon sabor de boca. Aquestes són algunes de les propostes d''On Barcelona' per a aquestes festes.

Aquest Nadal serà deliciós

Pernil de Fisan 2012.

PERNIL DE FISAN (ANYADA 2012)

La casa de Guijuelo llança una edició limitada de 55 pernils de l’anyada 2012, en què la pastura de glans va ser abundant en aquest fruit. Les potes han estat més de 60 mesos curant-se. Sabor profund, notes de fruita seca i tocs dolços. 1.050 €.


MALETA AMB VINS JEAN LEON

Texto Alternativo

Jean Leon era un aventurer, així que és lògic que tres dels seus millors vins (Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva, Vinya Palau Merlot i Vinya Gigi Chardonnay) es venguin en una maleta vintage de la qual només s’han produït 500 unitats. 60 €.


OLI D'OLIVA ÁLEX DE LA IGLESIA DE CASTILLO DE CANENA

Texto Alternativo

L’11a edició limitada de la col·lecció Primer día de cosecha és un oli d’oliva verge extra de pel·lícula. Per la seva qualitat i pel disseny de l’etiqueta, obra del cineas­ta Álex de la Iglesia, que recull el testimoni d’anteriors personalitats de la cultura i l’esport que han creat l’etiqueta. 20 € cada ampolla de 500 ml.


TURRÓ DE CARDAMOM VERD I PRALINÉ D'AMETLLA I AVELLANA DE CACAO SAMPAKA

Texto Alternativo

Combinació de cardamom verd cremós i praliné d’ametlla i avellana caramel·litzada amb un toc subtil de canyella. 8,95 €.


RELAX BOX DE TETERUM

Texto Alternativo

Si l’enrenou nadalenc us estressa, feu un glop d’aquesta infusió de roibos i te verd relaxant que inclou aromatitzadors naturals de pètals de rosa i llavors de lli, un pas a pas per preparar un te amb indicacions de temps i temperatures, dues receptes, una recomanació de 5 llibres per llegir amb un te, un punt de llibre, un codi QR amb recomanacions de música relaxant, tres jocs per relaxar-se, un cartell de «no molesteu», un posavasos i dos cons d’encens. 19,9 €.


PEBRE VERMELL DE LA VERA DE LAS HERMANAS

Texto Alternativo

Aquestes capses amb tres tipus de pebre vermell de la Vera (picant, dolç i agredolç) t’alegraran els plats i la vista perquè el seu disseny és bonic, colorista, fresc, elegant, divertit i modern. 8,5 € (70 grams cada llauna).


FORMATGE LA RETORTA DE FINCA PASCUALETE

Texto Alternativo

Elaborat a la devesa extremenya, està considerat el millor formatge d’Espanya i el tercer millor del món als World Cheese Awards, la compe­tició més prestigiosa del planeta.
140 grams. 6 €.


CERVESA DE NADAL DE DAMM

Texto Alternativo

Aquesta birra s’ha convertit en un clàssic tot i només fa quatre anys que va aparèixer al mercat nadalenc. Fa olor de préssec madur, poma i taronja, amb un final de pa torrat. En boca és voluminosa, cremosa i fresca, amb un record final al taní de la fulla del tabac. 1,5 € (66 cl).


SUPRÊME DE SALMÓ D'AHUMADOS DOMÍNGUEZ

Texto Alternativo

Aquestes peces treballades artesanalment procedeixen d’exemplars de fins a 13 quilos de pes capturats a Noruega. 100 grams, 4,9 €; 250 grams, 12,5 €.


CAVAS DE MONT MARÇAL

Texto Alternativo

Els col·leccionistes de plaques de cava ho tindran clar. Aquest és el seu regal. Un estoig d’edició limitada de 200 unitats amb els dos supervendes de Mont Marçal, Brut Nature i Rosat Brut, que inclou 6 plaques inspirades en la terra, l’aigua, l'aire, el sol, el foc i la lluna. 20 €.


RON BACARDÍ AMB ULLERES DE FUSTA

Texto Alternativo

Qui vulgui un trago llarg i disseny satisfarà els seus desitjos amb aquest pack especial compost per una ampolla de rom Bacardí i unes ulleres de sol fetes artesanalment amb fusta de roure obtinguda de les bótes on s’ha criat aquesta beguda espirituosa. 120 €.


LLIBRES 'CALDOS'

Texto Alternativo

No hi ha millor llibre en aquesta època de fred que un de tan reconfortant
com aquest. Caldos (Librooks), de William Ledeuil (Ze Kitchen Galerie, una estrella Michelin a París), presenta receptes i secrets per preparar caldos base i essencials amb què elaborar més de 60 plats. 35 €.


LLANGONISSA ECOLÒGICA DE BOFILL

Texto Alternativo

Només se n’elaboren 100 peces al mes amb les parts més nobles de truges (pernil, espatlla, llom i cansalada) criades en granges ecològiques certificades. Només s’hi afegeix pebre blanc mòlt i en gra. 1,3 quilos (70 euros el quilo).