• Dilluns 22 desembre 2014, 16:30 h

elPeriódico.cat

Compra tus entradas para Canet Rock

Registra't | Iniciar sessió

PUBLIREPORTATGE

Jugar al bingo online a Botemanía

Divendres, 23 de novembre del 2012 - 10:55h. Imprimir Enviar aquesta notícia Augmentar/ Reduir text

Botemanía és una de les pàgines web d'entreteniment més populars d'Espanya i que ofereix una àmplia gamma de jocs. La página, de disseny intuïtiu i de fàcil ús, ofereix un munt de funcions que t'ajudaran a passar-t'ho bé des del primer moment.

Botemanía fa guanyadors.

A Botemanía pots trobar jocs per diners reals o per punts. Amb aquests darrers, podràs provar els jocs en versió 'demo' i descobrir quin és el que t'agrada més sense haver de gastar ni un cèntim.

Una cosa que cal tenir en compte és que Botemanía està compromesa amb el joc responsable per la qual cosa, quan entris a la seva pàgina i vegis els logotips corresponents, tindràs la seguretat que els teus drets com a consumidor/jugador estan protegits. Això vol dir, també, que la pàgina prohibeix l'accés a menors i ofereix la possibilitat d'autoexcloure's del joc quan es vol prendre un descans.

A més a més, aquests símbols garanteixen que aquesta pàgina ofereix un joc honest, just i sense trampes ni estafes, que ofereix fiabilitat en totes les seves operacions, pagaments i cobraments i garanteix la protecció de les dades del jugador.

Recentment el govern espanyol ha creat la Llei del Joc Online a Espanya, que regula el joc per Internet i Botemanía bingo ha estat una de les pàgines que ha obtingut aquesta llicència. Aixó permet operar a Espanya amb total normalitat i d'acord amb les lleis del nostre país.

Amb això, es segueix confirmant que aquesta pàgina és una web 100% transparent, que protegeix els drets dels seus usuaris i, en definitiva, que és de tota confiança.

Així que juga i gaudeix de tots i cadascun dels joc amb total tranquil·litat perquè a Botemanía, no només pots jugar i tenir la possibilitat de guanyar, sinó també de despreocupar-te de la resta.

Notícies relacionades

 
Vots:
+0 votar a favor
-0 votar en contra
Compartir: delicious digg technorati yahoo meneame facebook buzz
Imprimir Enviar aquesta notícia Augmentar/ Reduir text

Escriviu el vostre comentari:

AVÍS: El comentari no pot superar els 500 caracters

PER PARTICIPAR HEU DE SER USUARI REGISTRAT. (Registrar | Iniciar sessió)

El +

El més
Mostrar grup El més vist
Ocultar grup El més comentat
Mostrar grup El més valorat
Mostrar grup El més enviat

També a elPeriódico.cat