El Periódico Esports

Català de l'Any 2016

ÚLTIMA HORA La Policia Nacional registra el domicili de l'expresident Jordi Pujol

MUNDIAL DE MOTOGP

"Álvaro, ¿et vols casar amb mi?"

"Álvaro, ¿et vols casar amb mi?"

EL PERIÓDICO

 

Dijous, 20 d'abril del 2017 - 21:43 CEST

La conferència de premsa del Gran Premi de les Amèriques, que es disputa aquest cap de setmana al preciós i difícil circuit d’Austin (Texas, EUA), es va acabar amb una petició de mà, la que va formular la veneçolana Grace Barroso al seu nòvio, el pilot espanyol Álvaro Bautista. A partir d’aquest any, el Mundial ha creat una divertida secció de preguntes curioses, un cop acabada la conferència de premsa de cada GP, i un periodista de Dorna és qui transmet als pilots convocats dijous les qüestions que arriben a través de les xarxes socials del campionat.

Quan li va tocar el torn a Bautista, el periodista li va preguntar primer, amb certa sorna, si coneixia «una tal Grace». Bautista va mirar els seus companys de taula, Johann Zarco, Marc Márquez, Valentino Rossi, Maverick Viñales i Cal Crutchlow, i va dir «sí, sí, bé, conec la meva nòvia, que es diu Grace». «Bé, doncs Grace ens ha escrit perquè et preguntem, en nom seu, si et vols casar amb ella».

L’enrenou a la sala de premsa (i rialles) va ser sonat i Bautista va sortir de seguida al pas i va dir: «Bé, bé, he d’explicar que abans de viatjar a l’Argentina, on vam córrer fa un parell de setmanes, jo li vaig demanar matrimoni a ella. I em va dir que sí. Així que sí, ens casarem». I les rialles van continuar, especialment quan els cinc pilots i companys de Bautista, quart a Termas de Río Hondo (Argentina), li van dedicar un sonor aplaudiment.

Barça y Madrid afrontan una jornada de máxima presión con el liderato en juego