El Periódico

CHICA DE PORTADA

Mónica, de 'Casados a primera vista' a 'Interviú'

La noia de 22 ofereix també una primícia: acaba de demanar els papers de divorci

Mónica, de 'Casados a primera vista' a 'Interviú'

WWW XANAS ES

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Diumenge, 2 d'abril del 2017 - 18:45 CEST

Mónica és rossa, és intensa i té una veu trencada que resulta molt sexi. Mónica també és model i a pesar de la seva joventut, 22 anys, assegura que no li ha anat bé en l’amor. Per això va decidir un bon dia embarcar-se en l’aventura d’acudir al programa Casados a primera vista, el reality que acaba de finalitzar la seva segona temporada a Antena 3 i que fa un pas més en el format de les cites a cegues i provoca que la parella es conegui directament el dia en què han de donar-se el «sí, vull».
 

Li va agradar la idea que un equip de psicòlegs elegissin per ella i, a més, van encertar-ho. El Jordi, l’altra part, li va robar el cor i, encara que amb alts i baixos, va ser una de les dues úniques parelles que va seguir junta després del programa. Fins ara.
 

Aquesta setmana la Mónica es despulla a la revista i a les pàgines interiors d’Interviú, que arriba avui als quioscos, i ofereix una primícia: acaba de demanar els papers del divorci. I és que el Jordi no va ser l’únic que va caure rendit als seus peus.

El colegiado canario dio su versión de la jugada en la que no concedió un claro gol legal al Barça en el Villamarín