El Periódico

DESPRÉS D'UN FESTEIG DE CINC ANYS

María Valverde i Gustavo Dudamel s'han casat a Las Vegas

La parella va contraure matrimoni en un discret enllaç el 9 de febrer passat

  • María Valverde i Gustavo Dudamel s'han casat a Las Vegas
  • María Valverde i Gustavo Dudamel s'han casat a Las Vegas

    Ronald Zak

Dilluns, 13 de març del 2017 - 19:19 CET

Després de trencar amb Mario Casas, María Valverde se'n va anar a viure a Londres i allà va refer la vida amb el director de l'Orquestra Filharmònica de Los Angeles, Gustavo Dudamel, amb qui ara s'acaba de casar en secret.

Segons ha confirmat la revista '¡Hola!', l'enllaç es va celebrar el 9 de febrer passat a Las Vegas. Dos dies després, la protagonista de 'Tengo ganas de ti', va compartir en el seu compte d'Instagram una imatge en que apareix vestida de blanc i en un paisatge pròxim a la ciutat dels casinos.

Happiness is you ����

Una publicació compartida de Maria Valverde (@soylavalverde) el

L'actriu i el músic segellen així una història d'amor que va tenir origen fa cinc anys, quan ella encara sortia amb Mario Casas i Dudamel era el marit de l'exballarina Eloísa Maturén. La trobada es va produir el 2012, durant el rodatge del film 'El libertador', al qual el director d'orquestra va posar música.

Amb aquesta casament, la intèrpret es converteix en la segona dona de Dudamel, que es va divorciar el març del 2015 de Maturén al·legant "diferències irreconciliables". Fruit d'aquest matrimoni va néixer el petit Martín, l'abril del 2011.

El maig de l'any passat, un mes després que es desvelés la relació del veneçolà amb Valverde, Eloísa Maturén va parlar de la seva separació amistosa amb el director musical i va tenir unes paraules afectuoses per a la madrilenya: "He de dir que és una noia molt especial i una gran dona".

Su primer agente, Horacio Gaggioli, revela que su llegada al Barça solo se debió a "las circunstancias de la vida"