El Periódico

Gent

Venta Room Festival

XEF EN CRISI

Jamie Oliver tanca sis restaurants pel 'brexit'

La dràstica mesura afecta 120 treballadors

Jamie Oliver tanca sis restaurants pel 'brexit'

ALVARO MONGE

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Divendres, 6 de gener del 2017 - 17:30 CET

El famós xef britànic Jamie Oliver, que recentment va protagonitzar una curiosa polèmica per la seva peculiar paella amb xoriço, ha anunciat el tancament de sis restaurants de la seva cadena Jamie's Italian, una dràstica mesura que el seu equip atribueix al 'brexit'.

En concret, tancaran els restaurants d'Aberdeen, Exeter, Cheltenham, Richmond, Tunbridge Wells i Ludgate Hill, a prop de la catedral de St Paul a Londres. "Com saben tots els propietaris de restaurants, aquest és un mercat difícil i, després del 'brexit', les pressions i les incògnites l'han fet encara més difícil", ha declarat Simon Blagden, director executiu de Jamie Oliver Restaurant Group.

"Ja que ens neguem a comprometre la qualitat i la procedència dels nostres ingredients i tenim un compromís amb la formació i el desenvolupament del nostre personal, necessitem restaurants que poden servir una mitjana de 3.000 coberts cada setmana per ser sostenibles". va afegir Aquesta dràstica mesura afectarà uns 120 treballadors, menys del 5% dels empleats de la cadena. "Intentarem col·laborar amb els afectats per trobar una feina alternativa", ha assegurat Blagden.

En el vestuario están depositadas buena parte de las esperanzas en la visita del Sevilla al Bernabéu dentro de dos semanas