El Periódico

el posat d'una estrella

'Interviú' despulla Najwa Nimri

L'actriu i cantautora protagonitza la portada del setmanari que arriba avui als quioscos

EL PERIÓDICO
BARCELONA

Dilluns, 10 de febrer del 2014

Amb Fele Martínez a 'Los amantes del círculo polar'.

L'aire mou el vel transparent negre que cobreix el cos de Najwa Nimri mentre l'actriu i cantautora posa per al fotògraf barceloní Virgili Jubero, que immortalitza la seva espectacular anatomia per a la revista Interviú. La intèrpret de Pamplona protagonitza aquesta setmana la portada del setmanari, que ofereix al seu interior 14 pàgines plenes de fotografies que desborden erotisme i sensualitat. El posat de l'actriu d'Abre los ojos, de pare jordà i mare navarresa, es pot veure en un vídeo que Interviú ha penjat a Twitter.

Najwa, que va obtenir el premi Ondas a la millor actriu el 1998 per Los amantes del círculo polar i ha estat candidata en quatre ocasions als premis Goya, desplega tota la seva bellesa amb nus integrals i postures poques vegades vistes a Interviú.

Amb Fele Martínez a 'Los amantes del círculo polar'.

'RAT RACE', EL SEU ÚLTIM DISC / Coneguda per haver treballat amb directors com Ken Loach, Julio Medem, Iciar Bollain i Gonzalo Suárez, aprofita la sortida del seu últim treball discogràfic, titulat Rat Race, per mostrar la bellesa d'una dona de 42 anys.

«Els nois sou uns porcs i a mi em sembla bé», assegura Najwa mentre explica que feia temps que volia posar per a Interviú: «Als 40 anys ja puc jugar amb aquest morbo, als 20 em posava de mala llet». A l'entrevista parla, entre altres coses, del seu projecte musical més ballable, del que ha significat com a experiència la sessió fotogràfica del seu nu per a la revista Interviú, de la seva situació com a mare i del seu intacte poder de seducció.

L'apassionada amant del cercle polar

Najwa Nimri
compta amb una àmplia filmografia en què destaquen títols com 'Los amantes del círculo polar' i 'Lucía y el sexo', totes dues dirigides per Julio Medem, i 'Abre los ojos', d'Alejandro Amenábar. Per la primera pel·lícula, el 1998, va guanyar l'Ondas a la millor actriu i va ser candidata al Goya a la millor interpretació femenina protagonista, igual que per 'Lucía y el sexo'. La intèrpret es va donar a conèixer per 'Salto al vacío', el debut de Daniel Calparsoro, que va ser la seva parella. Entre les seves pel·lícules figuren a més 'También la lluvia' i 'Mataharis', totes dues a les ordres d'Iciar Bollain, 'Piedras', 'El método' i 'Oviedo Express'.

El árbitro, Morata, Kroos le dan los tres puntos al Real Madrid en el primer encuentro liguero en el Bernabéu

El técnico puso en duda el compromiso del delantero, al que dejó en la grada en Ipurua