LA CARRERA del 25-N

Rivera presenta l'espot electoral de Ciutadans

El lema del partit per a la campanya serà 'Millor units'

AGÈNCIES / Barcelona

Dissabte, 27 d'octubre del 2012 - 17:43 CEST

Albert Rivera, primer candidat de Ciutadans el 25-N . RICARD CUGAT

Unes 700 persones han omplert el Teatre Condal de Barcelona on aquest dissabte Ciutadans (C's) i el seu candidat a les eleccions catalanes del 25-N, Albert Rivera, han mostrat en un acte de precampanya un nou espot protagonitzat per advocats, polítics, periodistes i empresaris.

En el vídeo, amb el lema 'Millor Units', el president de C's, Albert Rivera, ha llançat el missatge que encapçalarà la campanya del partit: "Estem 'millor units' perquè no vull escollir entre la meva mare i el meu pare, no vull escollir per la meva filla. Vull que siguem ciutadans lliures dins de Catalunya, a Espanya i a la Unió Europea".

Drets dels ciutadans

Per la seva part, diverses personalitats de la societat civil han aportat la seva opinió en l'anunci. Javier Nart, advocat i periodista, ha dit en l'acte que "l''Espanya ens roba' és una fal·làcia". "Espanya es compon de ciutadans i no de territoris. I jo crec en els drets dels ciutadans i no en els drets de les pedres", ha afirmat.

Per la seva part, Carina Mejías, exparlamentària del PP i ara número tres per C's, ha comentat que ella és espanyola perquè la seva pertinença a Espanya li ha donat "un lloc al món". Ferran Martorell, publicista, ha apostat per la seva part per una Espanya on "no hi hagi tanta corrupció en general" i ha aconsellat als ciutadans que es posin la seva "corbata negra" el 25N.

Arcadi Espada, periodista i fundador de Ciutadans, ha declarat pel seu costat que "una separació de Catalunya seria perjudicial, perquè no només seria una separació d'Espanya, seria una separació d'Europa, del món lliure i de la raó".

El FC Barcelona se ha asegurado una opción de privilegio sobre el futuro de Gabriel Jesus, que no firmará por ningún equipo sin antes comunicarlo al club blaugrana

Carlo Ancelotti, entrenador del Bayern Múnich, desvela qué piensa Cristiano Ronaldo de Leo Messi