El Periódico

Venta entradas Portalblau cabecera

CaixaBank fitxa per al seu consell l'exdirector jurídic del BCE

Sáinz de Vicuña, que substitueix Isabel Estapé, formarà part també de la comissió executiva de l'entitat catalana

Dijous, 27 de febrer del 2014 - 21:01 CET

El consell d'administració de CaixaBank ha acordat nomenar com a exdirector del servei jurídic del Banc Central Europeu (BCE), Antonio Sáinz de Vicuña, membre del màxim òrgan de govern de l'entitat i de la comissió executiva.

El nomenament de Sáinz de Vicuña, que entrarà en vigor l'1 de març, s'ha acordat per cobrir la vacant produïda per la renúncia d'Isabel Estapé com a vocal del consell, a l'haver estat nomenada consellera de la filial del Grup La Caixa Criteria CaixaHolding.

Així mateix, el consell ha acceptat la renúncia de Javier Godó com a membre de la comissió de nomenaments i retribucions i ha acordat també el nomenament de Sáinz de Vicuña per integrar-la, segons ha informat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Sáinz de Vicuña es va jubilar el novembre passat com a director general dels serveis jurídics i assessor general de l'entitat monetària europea, càrrec que exercia des del 1998.

Sigue el cierre del mercado de fichajes 2016/2017. Todos los fichajes en directo: las altas, las bajas, los rumores y todas las incoporaciones de la Liga Santander 2017

A un día para que se cierre la ventana de fichajes, el FC Barcelona afrontará la temporada 2016-2017 con 22 jugadores en la plantilla profesional