El Periódico

Entradas para el concierto de Andrea Motis y Juan Chamorro con la Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra

ÚLTIMA HORA Nadal es retira de Roland Garros per molèsties

CaixaBank fitxa per al seu consell l'exdirector jurídic del BCE

Sáinz de Vicuña, que substitueix Isabel Estapé, formarà part també de la comissió executiva de l'entitat catalana

Dijous, 27 de febrer del 2014 - 21:01 CET

El consell d'administració de CaixaBank ha acordat nomenar com a exdirector del servei jurídic del Banc Central Europeu (BCE), Antonio Sáinz de Vicuña, membre del màxim òrgan de govern de l'entitat i de la comissió executiva.

El nomenament de Sáinz de Vicuña, que entrarà en vigor l'1 de març, s'ha acordat per cobrir la vacant produïda per la renúncia d'Isabel Estapé com a vocal del consell, a l'haver estat nomenada consellera de la filial del Grup La Caixa Criteria CaixaHolding.

Així mateix, el consell ha acceptat la renúncia de Javier Godó com a membre de la comissió de nomenaments i retribucions i ha acordat també el nomenament de Sáinz de Vicuña per integrar-la, segons ha informat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Sáinz de Vicuña es va jubilar el novembre passat com a director general dels serveis jurídics i assessor general de l'entitat monetària europea, càrrec que exercia des del 1998.

El +

La dirección deportiva del FC Barcelona se reunió este jueves con el representante de Denis Suárez para hacerle la oferta

Stephan Lichsteiner, titular hasta ahora en el lateral derecho de la Juventus, ha publicado un mensaje más que sospechoso en Instagram