El Periódico

Obre a Barcelona el primer bordell amb nines

Les 'sex dolls' són molt realistes i costen entre 5.000 i 6.000 euros

Obre a Barcelona el primer bordell amb nines

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Dimarts, 28 de febrer del 2017 - 20:42 CET

El negoci es va inaugurar divendres passat i té pinta de ser un èxit. Es publicita com la primera agència de sex dolls i està a Barcelona. Molt a prop de la rambla de Catalunya. És Lumi Dolls, un prostíbul amb nines realistes en lloc de meretrius de carn i ossos. «És l’única a Espanya i no sé si n’hi ha cap més al món», afirma una de les propietàries. «No ens anunciem amb l’adreça exacta per privacitat», aclareix.
  ¿Què és una lumidoll o una sexdoll?
Ho aclareixen a la informació de la web: «Són nines totalment realistes, tant en el moviment de les articulacions com en el tacte, que et permetran complir les teves fantasies sense cap límit...». També especifiquen que les seves nines, «igual que totes les dones, compten amb cavitat oral, vaginal i anal». «S’han d’utilitzar els lubricants que hi ha a les habitacions», adverteixen les promotores.
  Per a màxima complaença de les fantasies eròtiques de cada client, aquest pot detallar quin tipus de roba vol que porti, en quina posició la desitja trobar quan arribi a la cita o altres demandes que elevin la seva libido. La predisposició de les lumidoll és un dels principals punts forts del negoci.

DIVERSITAT / Les protagonistes són un cant a la diversitat i els volums: Katy (europea, 170 centímetres d’alçada), Leiza (africana, 168), Lily (asiàtica, 161) i Aki (d’anime japonès, 165). Més detalls a la web.
  «No volem fer la competència a les prostitutes, aquí s’ofereix un altre tipus de serveis, és una cosa diferent, més divertida i singular», afegeix la copropietària. Les pràctiques poden ser en solitari, en parella... i l’empresa garanteix «alts estàndards d’higiene». «Abans i després de cada ús, les lumidolls són correctament desinfectades amb sabons especials antibacteris. Tot i així, sempre recomanem utilitzar-les amb preservatius», anuncien.
  Katy i les seves companyes de bordell no són gens barates. Han costat entre 5.000 i 6.000 euros i venen de l’Àsia i els EUA, principalment. De parlar no parlen, però per tallar el silenci les habitacions compten amb televisions de plasma on els clients poden visionar pel·lícules. Les tarifes: a partir de 80 euros l’hora (preu promocional). Les noies són inesgotables i s’ofereix també tota una nit de sexe al seu costat.

Platges de Barcelona als anys 80
Envia'ns fotos
de la Barcelona
preolímpica
Busquem imatges de com eren Montjuïc, la platja, El Prat o l'actual Vila Olímpica.
ENVIA'NS LA TEVA FOTO

Su primer agente, Horacio Gaggioli, revela que su llegada al Barça solo se debió a "las circunstancias de la vida"