El Periódico

MODA. ACTIVITATS 'OFF' DEL SALÓ THE BRANDERY / Propostes Dimarts. 12.7. 2011

Nova vida per als texans

Una exposició de retrats gegants de moda i esport. Una acció solidària per donar una segona oportunitat a la roba. Són iniciatives que anuncien aquest saló de moda urbana.

EL PERIÓDICO
BARCELONA

Dimarts, 12 de juliol del 2011

  • A dalt, el passeig de Gràcia, que exhibeix mig centenar de fotos gegants seleccionades de revistes, campanyes de publicitat i catàlegs de moda. A l'esquerra, imatge promocional de 'Second chance'.

  • A dalt, el passeig de Gràcia, que exhibeix mig centenar de fotos gegants seleccionades de revistes, campanyes de publicitat i catàlegs de moda. A l'esquerra, imatge promocional de 'Second chance'.

Combina moda, solidaritat i reciclatge. Moda a càrrec d'alumnes de l'Escola Elisava. Solidaritat per a gent sense sostre de la Fundació Arrels. I reciclatge, perquè l'objectiu és donar una nova vida a roba en desús. L'acció consisteix en una recol·lecta massiva de texans, es titula Second chance i es portarà a terme avui al passeig del Born de Barcelona.

La iniciativa és un aperitiu del saló de moda urbana The Brandery, que es porta a terme del 13 al 15 i que organitza diverses activitats off als carrers de la ciutat, com ara l'exposició Fashion & sports, una mostra de 50 espectaculars imatges que inunden el passeig de Gràcia i que il·lustren la relació entre moda i esport. Les fotos, firmades per professionals de la publicitat com Mariano Vivanco i Jens Grundmann, retraten esportistes d'elit com Gemma Mengual, Usain Bolt, Víctor Valdés, Messi i Kaká.

Second chance tindrà avui el centre d'operacions en dues carpes instal·lades davant del número 21 del passeig del Born (des de les 10.00 fins a les 21.00 hores), on la gent que ho desitgi pot donar els seus texans usats. Allà mateix, en viu i en directe, una quinzena d'estudiants del màster en Fashion design de l'Elisava arreglaran les peces, les cosiran i customitzaran amb vores, pedaços i complements. Després els afegiran una etiqueta en què figurarà el nom del donant, que també podrà aparèixer en un photocall amb els texans customitzats i rebrà un cupó de descompte del 10% per canviar-lo al setembre i octubre a les botigues que integren l'associació Born Comerç. La iniciativa, que també patrocina l'ajuntament, es fa a benefici de la Fundació Arrels, que treballa amb persones sense sostre.

Platges de Barcelona als anys 80
Envia'ns fotos
de la Barcelona
preolímpica
Busquem imatges de com eren Montjuïc, la platja, El Prat o l'actual Vila Olímpica.
ENVIA'NS LA TEVA FOTO

El PSG le ofrece una gran mejora de sueldo para retenerlo, pese a que el jugador quiere irse al Barça