El Periódico

CONFLICTE LABORAL

El metro de Barcelona torna a la vaga aquest dilluns

Els treballadors i TMB encara no han arribat a un acord

El metro de Barcelona torna a la vaga aquest dilluns

JOAN CORTADELLAS

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Dilluns, 19 de juny del 2017 - 08:23 CEST

Un altre dilluns de vaga al metro de Barcelona, el setè. La plantilla del suburbà continua les aturades convocades per als dilluns. Les aturades seran de les 7.00 a les 9.00 hores; de les 16.00 a les 18.00, i de les 20.30 a les 22.30, i tindran uns serveis mínims del 40% en les hores punta al matí i a la tarda, mentre que entre les 20.30 i les 22.30 hi haurà uns serveis del 20%.

Els sindicats i la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) es van tornar a reunir divendres a la tarda amb mediació de la Generalitat per seguir abordant el conveni, però no van arribar a un acord, i ho tornaran a intentar dimarts.

Fonts sindicals van assenyalar que la intenció de la direcció va ser que els treballadors rebaixessin les seves pretensions: "La resposta del comitè de vaga és, després d'un dia sencer treballant, que aquest document no es rebaixarà".

La direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i la plantilla negocien el conveni col·lectiu des de la tardor del 2015, moment des del qual els treballadors van decidir convocar diverses jornades de vaga, coincidint algunes amb grans esdeveniments, com el Mobile World Congress del 2016 i el Primavera Sound del mateix any.

Platges de Barcelona als anys 80
Envia'ns fotos
de la Barcelona
preolímpica
Busquem imatges de com eren Montjuïc, la platja, El Prat o l'actual Vila Olímpica.
ENVIA'NS LA TEVA FOTO

El Barcelona hará oficial su decisión de ejecutar la opción de compra de Gerard Deulofeu