El Periódico

Venta exclusiva Diego el Cigala

PLE MUNICIPAL

CiU fa marxa enrere en la seva proposta de Sants

Tots els grups, inclosos els nacionalistes, acorden tornar al model aprovat en el mandat anterior

CARLOS MÁRQUEZ DANIEL / Barcelona

Divendres, 21 de desembre del 2012 - 13:46 CET

Cobertura de les vies de Sants, al mes de setembre.

El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat una proposició presentada pel PSC per recuperar el consens del mandat anterior sobre la proposta de la cobertura del calaix de les vies de Sants.

Tots els grups, inclòs CiU, hi han votat a favor. D'aquesta manera, l'ajuntament sembla aparcar la seva idea de 'high line' i tornarà a l'acord establert amb els veïns per trencar la barrera entre els barris de Sants i la Bordeta. El tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, ha recordat que el pla que van rebre en herència era una proposta bàsica i que a l'hora de fer el projecte executiu era necessari fer millores.

L'oposició l'ha instat a seguir el pla establert en el mandat anterior i li ha demanat que oblidi la idea de començar de zero amb un projecte que no és aprovat ni per l'oposició ni pels veïns.

Los organizadores del Balón de Oro han puesto en marcha una encuesta con los 30 nominados al galardón y la distancia de Messi con el resto ya es sideral; de momento, 60% de votos para Leo, y muy lejos, CR7 con un 13%

Cristiano Ronaldo reaccionó reclamando algo al asistente en la acción del gol de Morata