El Periódico

La mejor selección de pisos y casas - Venta de pisos y casas

PLE MUNICIPAL

CiU fa marxa enrere en la seva proposta de Sants

Tots els grups, inclosos els nacionalistes, acorden tornar al model aprovat en el mandat anterior

CARLOS MÁRQUEZ DANIEL / Barcelona

Divendres, 21 de desembre del 2012 - 13:46 CET

Cobertura de les vies de Sants, al mes de setembre.

El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat una proposició presentada pel PSC per recuperar el consens del mandat anterior sobre la proposta de la cobertura del calaix de les vies de Sants.

Tots els grups, inclòs CiU, hi han votat a favor. D'aquesta manera, l'ajuntament sembla aparcar la seva idea de 'high line' i tornarà a l'acord establert amb els veïns per trencar la barrera entre els barris de Sants i la Bordeta. El tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, ha recordat que el pla que van rebre en herència era una proposta bàsica i que a l'hora de fer el projecte executiu era necessari fer millores.

L'oposició l'ha instat a seguir el pla establert en el mandat anterior i li ha demanat que oblidi la idea de començar de zero amb un projecte que no és aprovat ni per l'oposició ni pels veïns.

El entrenador del FC Barcelona Luis Enrique ha trazado una hoja de ruta para llegar al 100% a uno de los partidos más importantes de la temporada

El Gulfstream G200 de Cristiano Ronaldo, valorado en 19 millones de euros, sufrió un accidente el pasado lunes por la noche en el Aeropuerto de El Prat (Barcelona)