El Periódico

La CBS posa el focus sobre el Barça i Messi

La cadena nord-americana oferirà diumenge i dimecres que ve dos reportatges sobre el club i l'astre argentí

EL PERIÓDICO / Barcelona

Divendres, 4 de gener del 2013 - 13:41 CET

Xavi, en la gravació del reportatge de la CBS.

En els pròxims dies el Barça serà protagonista de la cadena nord-americana CBS amb l'emissió de dos reportatges, un sobre el model esportiu del club blaugrana i un altre sobre Leo Messi, que ha acabat l'any 2012 amb un rècord de 91 gols.

Tal com explica la web del club, el programa '60 minutes', amb una trajectòria de 44 temporades a la graella televisiva de la CBS, abordarà diumenge que ve el model del Barça, admirat a tot el món. El reportatge es fixa en l'èxit esportiu de l'equip de futbol, però també en el model formatiu que caracteritza el club des de fa anys. De fet, la cadena nord-americana destaca especialment que gairebé el 70% dels jugadors del primer equip del FC Barcelona s'han format en les seves categories inferiors.

En aquest programa intervenen el president Sandro Rosell, el director esportiu Andoni Zubizarreta i els futbolistes Leo Messi, Xavi Hernández, Cesc Fábregas i Gerard Piqué.

Per la seva banda, Messi serà el protagonista d'un altre programa de la cadena, aquesta vegada del programa '60 Minutes Sports'. En aquesta ocasió, el reportatge s'emetrà el dia 9. El '10' del Barça parla amb el prestigiós periodista Bob Simon.

TEMES

El +

Marc Bartra es el último caso de central que no ha podido consolidarse en el Barça, un club que ha aumentado mucho su exigencia en esa posición en la última década

Al no disputar el número mínimo de partidos, su cláusula se reduce y el Barça pierde la opción de recompra en caso de que el jugador se vaya del club