COMPTE ENRERE

Koke: "Cada dia aprenc més de Xavi i Iniesta"

El centrecampista de l'Atlètic eludeix pronunciar-se sobre el seu futur i pensa només en el Mundial

El centrecampista pretès pel Barça reitera que té contracte amb l’Atlètic i que està content al seu club. / ATLAS / AP

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Curitiba (Enviat especial)

Koke Resurrección és el centrecampista de moda del futbol espanyol. Un dels líders de l'Atlètic de Diego Simeone que ha guanyat la Lliga i que a Lisboa es va quedar a les portes de ser campió d'Europa. Va haver de viure el triomf del madridisme, que va conquistar la 'décima', i ara, sense temps de paladejar tanta emoció, Vicente del Bosque se l'ha emportat fins al Brasil per disputar el Mundial. És el futur d'Espanya, però ell, als 22 anys, ja vol ser el present. Si Xavi Iniesta el deixen, és clar.

Notícies relacionades

"Cada dia vaig aprenent més d'ells", ha dit aquest dimarts a Curitiba --lloc de concentració de 'la Roja'-- el centrecampista blanc-i-vermell, criat a la colònia de taxistes de Vallecas. "Tant Xavi com Iniesta tenen moltíssimes coses per ensenyar-te, però en el que em fixo més és en la rapidesa amb què pensen, que llegeixen la jugada abans que passi --ha afegit amb un indissimulat to d'admiració pels dos blaugranes--. Tenen mentalitat i facilitat per fer futbol".

Però després, Koke, pretès pel Barça de Luis Enrique per donar un altre nou aire al centre del camp, ha esquivat qualsevol comentari sobre el seu futur. "Ara mateix em veig jugant el Mundial, que és el que m'importa", ha precisat amb energia. "Tinc contracte amb l'Atlètic i estic content", ha afegit. Encara més, el club blanc-i-vermell intenta millorar-li el contracte per tercera vegada aquest any  per espantar la possibilitat que aquest jove talent abandoni el Vicente Calderón. Ja al gener, i en l'última millora contractual, va elevar la clàusula de rescissió de 24 milions d'euros als 60 actuals, una xifra que complica la seva sortida.