MUNDIAL DE F-1

Hamilton guanya a casa de Ferrari i recupera el liderat del Mundial

El campió de Mercedes no va tenir problema a liderar el GP d'Itàlia des del semàfor fins a la bandera a quadros

zentauroepp39479884 mercedes  british driver lewis hamilton prepares to take par170728171858

zentauroepp39479884 mercedes british driver lewis hamilton prepares to take par170728171858 / ANDREJ ISAKOVIC

1
Es llegeix en minuts
Miguel Martínez

Tornant als vells temps, als temps de sempre, als últims anys en què l'equip Mercedes ha dominat el Mundial de F-1, el campió britànic Lewis Hamilton (Mercedes), que ahir va superar el rècord de 'poles' de l'alemany Michael Schumacher a l'aconseguir la núm. 69 de la seva carrera, ha guanyat avui, a Monza, la casa de Ferrari, que celebrava els seus 70 anys d'existència, el Gran Premi d'Itàlia i, amb ells, ha recuperat el liderat del campionat quan encara queden set grans premis. És el quart triomf consecutiu de Hamilton a Monza.

Notícies relacionades

Hamilton, que va doblar més de la meitat de la graella del gran premi, va estar sempre escortat pel seu company d'equip, el finlandès Valtteri Bottas, que va fer una altra gran carrera. Hamilton, vencedor dels grans premis de Xina, Barcelona, Canadà, Anglaterra, Bèlgica i Itàlia, supera a la general l'alemany Sebastian Vettel, aspirant de Ferrari al títol, que ha guanyat, de moment, a Austràlia, Baráin, Mònaco e Hongria, sent les altres tres carreres per a Bottas (Rússia i Àustria) i l'australià de Red Bull, Daniel Ricciardo, vencedor a Azerbaidjan.

Els Mercedes de Hamilton i Bottas van ridiculitzar tota la graella del GP d'Itàlia a Monza

Mundial de pilots: 1. Lewis Hamilton (GB. Mercedes), 238 punts; 2. Sebastian Vettel (Alemanya, Ferrari), 235 punts; 3. Valtteri Bottas (Finlàndia, Mercedes), 197 punts; 4. Daniel Ricciardo (Austràlia, Red Bull), 144 punts i 5. Kimi Raikkonen (Finlàndia, Ferrari), 130 punts.