Alonso només completa una volta abans de trencar el motor a Montmeló

L'asturià no ha pogut acabar cap de les primeres quatre carreres

zentauroepp38385938 alonso170512103455

zentauroepp38385938 alonso170512103455 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts
MIGUEL MARTÍNEZ / MONTMELÓ

Una sola volta i el motor del McLaren Honda ha començat a treure fum. “Para el cotxe, para el cotxe”, ha dit l'enginyer per ràdio a Fernando Alonso. “Problema de motor”, li han confirmat. Mentre el bicampió del món tornava al box en una moto pels vials del Circuit, el seu McLaren anava perdent tota mena de líquids i fluids al pujar-lo a la grua. Tot apunta que hauran de canviar el motor i la participació en la segona sessió que començarà a les dues del migdia està en dubte. 

Notícies relacionades

Alonso no ha pogut acabar cap de les primeres quatre carreres, mentre que el seu company Stoffel Vandoorme n'ha acabat una i ha sigut l'últim. Així estan les coses per a McLaren al GP d'Espanya. El pilot asturià ha decidit retirar-se a l'hotel per descansar i entrenar-se al gimnàs a l'espera que el seu equip arregli el motor, operació que rondarà les sis hores.

MILLORES ALS MONOPLACES

Lluny dels problemes de McLaren, l'arrencada de la primera sessió ha servit per constatar que Mercedes ha estrenat un nou paquet aerodinàmic. Tot és pràcticament nou a la seva part davantera, amb un morro espectacular. Red Bull també estrena moltes millores, mentre que, de moment, Ferrari és el que presenta menys avanços. I no només això, Vettel ha hagut d'interrompre la sessió per problemes a la caixa de canvis, un altre dels punts flacs de la mecànica italiana juntament amb el turbocompressor.