Fernando Alonso: "Si vull ser el millor o guanyo 8 títols de F-1 o provo altres reptes"

El pilot asturià es mostra entusiasmat per córrer a Indianapolis

VXH20 MANAMA (BARÉIN), 13/04/2017.- El piloto español de Fórmula Uno, Fernando Alonso, de McLaren-Honda, junto a su novia, Linda Morselli (i), camina por el paddock del circuito de Sakhir cerca de Manama, baréin, hoy, 13 de abril de 2017. El Gran Premio de Baréin se celebrará el próximo 16 de abril de 2017. EFE/SRDJAN SUKI

VXH20 MANAMA (BARÉIN), 13/04/2017.- El piloto español de Fórmula Uno, Fernando Alonso, de McLaren-Honda, junto a su novia, Linda Morselli (i), camina por el paddock del circuito de Sakhir cerca de Manama, baréin, hoy, 13 de abril de 2017. El Gran Premio de Baréin se celebrará el próximo 16 de abril de 2017. EFE/SRDJAN SUKI / SRDJAN SUKI (EFE)

2
Es llegeix en minuts

A Fernando Alonso (McLaren) li van preguntar a Bahrain sobre la seva anunciada incursió en la fórmula Indy i va explicar que per ser el millor pilot del món només té dues opcions: superar els set títols de l'alemany Michael Schumacher a la fórmula 1 o guanyar en altres fórmules. "Estic molt emocionat d'assajar una cosa diferent. Si vull ser el millor pilot del món tinc dues opcions: guanyar vuit títols de fórmula 1, un més que Michael (Schumacher), cosa que és molt improbable, i la segona és guanyar sèries diferents en moments diferents de la meva carrera, ser un pilot que pot córrer i guanyar amb qualsevol cotxe, en qualsevol modalitat de campionat", va afirmar.

"Així que és un repte molt exigent però també atractiu", va afegir. "Aquesta és la raó que hi ha darrere. Crec que està bé per a la F-1, el gran mercat a Amèrica del Nord que hem estat perseguint durant molts anys. Crec que està bé anar allà ara i mostrar respecte per les sèries Indy; bé per a la Indy tenir pilots de F-1 en la competició, i bé per a McLaren-Honda".

Fernando Alonso

pilot de mclaren

Està bé anar-hi i mostrar respecte per les sèries Indy. Bé per a la F-1 i per a McLaren"

DEFINIR LA PREPARACIÓ FÍSICA

"Com a equip, estar el mateix dia competint a Montecarlo i en les 500 Milles d'Indianapolis, amb dos McLaren en dues sèries diferents és sorprenent per als aficionats al motor", va afirmar Alonso en la conferència de premsa oficial del GP de Bahrain. Sobre la preparació específica per competir a la Indy, el pilot asturià va indicar que encara no té un pla "definit al cent per cent".

Notícies relacionades

"El pla, de moment, consisteix en el fet que la setmana que ve estaré a Alabama per veure la carrera i reunir-me amb membres de l'equip per veure com van les coses allà. Després de la carrera de Moscou intentaré estar a Indianapolis per treballar dos dies en el simulador i provar el cotxe, però no és segur".

EL GP D'ESPANYA

"Després aniré al GP d'Espanya i el mateix diumenge viatjaré a Amèrica perquè els entrenaments lliures són dilluns al migdia. Setmanes de feina intensa al davant. En els avions intentaré veure vídeos i algunes carreres d'anys passats per aprendre com més ràpid millor. Són habilitats completament diferents les que necessites allà per adaptar-te al cotxe, al circuit, a les estratègies, a les formes de córrer, a la velocitat i a tantes coses que he d'aprendre, però espero aconseguir-ho".