EL RECORD D'UN MITE

Movistar MotoGP bateja el seu plató amb el nom d'Ángel Nieto 12+1

Un suggeriment d'un teleespectador va captivar els responsables d'Esports del canal de pagament, que volen recordar el campió per tot el món

rozas40241732 alca iz  motorland  arag n  23 de septiembre 2017 movistar t170923122226

rozas40241732 alca iz motorland arag n 23 de septiembre 2017 movistar t170923122226

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Segueixen els homenatges al desaparegut Ángel Nieto, el 12+1 del motociclisme mundial, l'autèntic impulsor del fenomen motociclístic que viu Espanya, l'home que es va atrevir, com ha reconegut avui Carmelo Ezpeleta, responsable del Mundial, "ha fer el salt i competir a Europa, al món, quan ningú s'atrevia a deixar els circuits espanyols". Aquesta vegada ha sigut Movistar TV, Movistar MotoGP, la televisió de pagament que té els drets del campionat, qui ha descobert, a Motorland (Alcanyís, Aragó), el reconeixement que portarà la foto, el nom i el sobrenom del campioníssim de Zamora per tot el món, al descobrir la placa que bateja el plató del campionat amb el nom d''Ángel Nieto 12+1'.

Movistar TV vol que el nom d'Ángel Nieto segueixi fent voltes pel món

Carlos Martínez, cap d'Esports de Movistar TV, i Ernest Riveras, responsable del desplegament de la televisió de Telefónica en el Mundial de dues rodes, van explicar que va ser un suggeriment d'un teleespectador el que els va moure, immediatament, a plasmar aquesta idea. "No hi ha millor manera de recordar algú tan estimat com Ángel que posant el seu nom al nostre plató, l'escenari des d'on Movistar MotoGP ofereix totes les retransmissions dels grans premis", va explicar Riveras.

"Aquest és, no només el nostre reconeixement a Ángel", va afegir Martínez, "sinó el nostre reconeixement a les estrelles històriques del nostre esport, que és una altra de les coses que més ens uneixen, a més de la passió amb què els nostres esportistes, tots, absolutament tots, viuen cada una de les disciplines que practiquen, a l'esport espanyol".

"Tots sabem que això va començar amb Ángel. Va ser Ángel qui, a més de ser un enorme esportista i campió, va fer que la televisió es fixés en les motos"

Carmelo Ezpeleta

CEO de Dorna, organitzadora del Mundial de motociclisme

Notícies relacionades

"Amb Ángel va començar tot", va indicar Ezpeleta, compartint amb tot el pàdoc el discurs que ja va fer, dissabte passat, a Madrid, en el multitudinari homenatge que el món de les dues rodes li va dedicar a Nieto. "Ell va ser un grandíssim campió, ell va ser un grandíssim esportista, ell va ser un enorme ambaixador del nostre esport i ell va ser qui va aconseguir que TVE es fixés en les motos i comencés a donar-les a conèixer a tots els espanyols. Per això dic que gràcies a Ángel hem aconseguit tot això. I això és un gran campionat, una gran competició i espectaculars retransmissions de televisió".

'Gelete', 'Pablete' i Hugo, els tres fills de Nieto, van agrair a tothom, a milions d'aficionats i, molt especialment, a la companyia Dorna, organitzadora del Mundial, "com els han ajudat en aquests moments complicats de gestionar". "Només volem que, allà on sigui el pare, s'adoni que la gent el recorda amb afecte i autèntica passió. El nostre pare només va viure 70 anys, però els va viure molt intensament i n'estem tots molt orgullosos", va sentenciar Pablete.