EL TREPIDANT FINAL DE MOTOGP

Lorenzo ajorna la seva idea d'ajudar el seu company Dovizioso

El tricampió mallorquí vol guanyar algun gran premi abans de posar-se al servei de 'Dovi' per conquistar el títol mundial

Jorge Lorenzo (Ducati), al seu box a Silverstone (Anglaterra).

Jorge Lorenzo (Ducati), al seu box a Silverstone (Anglaterra). / AFP / OLI SCARFF

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Jorge Lorenzo, que ha sigut aquest any la gran novetat del pàdoc del Mundial de MotoGP amb la seva aparició a l'equip Ducati a cop de talonari, va dir fa unes setmanes, quan encara estava prenent contacte amb la seva nova ‘Desmosedici’, que, arribat el moment, no dubtaria a treballar perquè el seu company, l'italià Andrea Dovizioso, conquistés el títol mundial si necessités la seva col·laboració. Ara ha canviat d'idea o, si més no, l'ha aparcat.

La raó és que ja se sent amb possibilitats de guanyar carreres i aquesta és, en principi, la seva idea actual després d'haver fet “la millor carrera des que soc pilot Ducati” al GP d'Anglaterra, celebrat a Silverstone, on va acabar cinquè i a només tres segons i mig del vencedor, que va ser, precisament, ‘Dovi’.

Possibilitat ajornada, de moment

Per això, preguntat a la festa que va celebrar tot l'equip al box del traçat britànic si seguia pensant que Dovizioso necessitaria la seva ajuda, Lorenzo va dir: "No, encara no hem parlat d'aquesta possibilitat, és a dir, que Andrea necessiti la meva ajuda, ja que encara queden moltes carreres (sis, 150 punts en joc), però, sí, crec que en el futur hauríem de valorar aquesta possibilitat. De totes maneres, jo segueixo pensant que puc guanyar alguna carrera i, sempre que pugui, ho intentaré".

“Arribarà el moment que haurem de parlar d'això, però, de moment, m'agradaria lluitar per la victòria en els pròxims grans premis”

Jorge Lorenzo

Tricampió del món de MotoGP i pilot de Ducati

Notícies relacionades

Lorenzo, que no té possibilitat de lluitar pel títol (està en setena posició del Mundial, a 93 punts de Dovizioso), va considerar que el paper del seu company està sent espectacular. “La seva última victòria ha sigut molt merescuda. Això sí, es va veure afavorit pel trencament del Marc (Márquez), però no li treu mèrit”. I Lorenzo va afegir: “Per cert, deu haver sigut molt dur per al Marc sumar el seu tercer zero, encara que estic segur que es recuperarà molt aviat. És molt ràpid en cada circuit. ‘Dovi’ ho està gestionant tot molt bé”.

Pròxima cita, Misano, la casa de 'Dovi'

I, finalment, Lorenzo va parlar del pròxim gran premi, que se celebrarà d'aquí 13 dies a Misano (Itàlia). “El test de Misano a mi em va anar molt bé, però a ‘Dovi’ li va costar més. No és un circuit gaire Ducati històricament, però tampoc ho era Jerez i vam fer podi sense entendre tant la moto com ara. Crec que si tot va normal ho podem fer molt bé, tot i que es pot torçar”.