69 segons de silenci per homenatjar Hayden

El Mundial ha utilitzat el dorsal del desaparegut campió nord-americà per homenatjar-lo al GP d'Itàlia

 

  / EMILIO PÉREZ DE ROZAS / Enviat especial

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

El Mundial de MotoGP ha rendit, al llarg de tot el cap de setmana del Gran Premi d'Itàlia, que se celebra al popular circuit de Mugello, davant 130.000 aficionats, un sentit homenatge al desaparegut pilot nord-americà Nicky Hayden, de 35 anys, que va morir la setmana passada després de patir un gravíssim accident quan s'entrenava en bicicleta de carretera als voltants del circuit de Misano, a prop de la localitat italiana de Rimini.

Tots els pilots han portat o bé el nom de Nicky o bé el seu número, el ja llegendari 69, el mateix dorsal que va heretar del seu pare Earl, al casc, a l'equip o al carenat de la moto. Fins i tot el veterà italià Valentino Rossi, bon amic seu, ha estrenat un casc nou, especial, en què recordava Hayden i, també, el futbolista Totti, que acaba de tancar la seva brillant carrera a la Roma.

SENTIT SILENCI A MUGELLO

Tots els pilots  llueixen al seu casc, equip o moto, el número 69, en record de Nicky Hayden

Notícies relacionades

El campionat, que ha construït un racó especial al pàdoc de Mugello on hi ha les motos que va utilitzar Hayden al llarg de la seva magnífica carrera esportiva, ha guardat aquest matí, poc abans que s'iniciés la carrera de Moto3 amb la qual s'obre cada gran premi, una mica més d'un minut de silenci en honor a Hayden, concretament 69 segons, el seu número.

Desenes de pilots, desenes de periodistes, desenes d'organitzadors del gran premi i més de 100.000 tifosi, que ja es trobaven a les grades des de primeríssima hora del matí, han participat en el sentit homenatge, que ha sigut presidit pel català Carmelo Ezpeleta, màxim responsable de la companyia Dorna, organitzadora del campionat del món de velocitat.

Temes:

Nicky Hayden