MOTOCICLISME

La família de 'Kentucky Kid' mostra la seva desesperació

Tommy, germà de Nicky, ha enviat els informes mèdics als EUA per conèixer una segona opinió del "gravíssim" estat del campió d'Honda

ISLA PHILLIP (AUSTRALIA), 17/05/2017.- Fotografía de archivo fechada el 20 de octubre de 2016 que muestra al piloto estadounidense de MotoGP Nicky Hayden del Repsol Honda durante una rueda de prensa de cara al Gran Premio de Australia en la Isla Philip, Australia. Nicky Hayden se encuentra grave, después de ser atropellado este miércoles por un vehículo cuando circulaba en bicicleta en la provincia de Rimini, en el norte de Italia. EFE/Tracey Nearmy PROHIBIDO SU USO EN AUSTRALIA EN NUEVA ZELANDA

ISLA PHILLIP (AUSTRALIA), 17/05/2017.- Fotografía de archivo fechada el 20 de octubre de 2016 que muestra al piloto estadounidense de MotoGP Nicky Hayden del Repsol Honda durante una rueda de prensa de cara al Gran Premio de Australia en la Isla Philip, Australia. Nicky Hayden se encuentra grave, después de ser atropellado este miércoles por un vehículo cuando circulaba en bicicleta en la provincia de Rimini, en el norte de Italia. EFE/Tracey Nearmy PROHIBIDO SU USO EN AUSTRALIA EN NUEVA ZELANDA / TRACEY NEARMY (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

La família del pilot nord-americà Nicky Hayden, oficial d'Honda en el Mundial de Superbikes i campió del món de MotoGP el 2006, amb la vida penjant d'un fil finíssim després de les gravíssimes lesions que es va fer, dimarts passat, al xocar contra un automòbil a Itàlia mentre s'entrenava amb la bicicleta de carretera, viu desesperada, ja instal·lada a l'hospital Bufalini, de Cesena (Itàlia), el que se suposa que són les últimes hores o dies de vida del conegut 'Kentucky Kid'.

Rose, la seva mare, va deixar el seu marit, Earl, als EUA, ja que els metges que el tracten de les lesions cardíaques li van dir que no podia viatjar a Europa. La mare d'aquesta família catòlica està acompanyada de dos fills, Tommy i Roger, també pilots, i de la seva filla Kathleen, que acaba d'escriure un tuit en què recordava que “el meu germà és un lluitador”. Així mateix, la família Hayden està acompanyada de Jacky, la nòvia de Nicky, i les dues germanes de la noia.

Kathleen, la germana  de Hayden, acaba de recordar, en un tuit, que "el meu germà és un lluitador"

POQUES ESPERANCES DE VIDA

Notícies relacionades

Segons acaba de publicar la premsa motociclística nord-americana i ha reproduït la web italiana 'gpone.com', Tommy, el germà gran de Nicky, ha enviat als Estats Units tots els informes mèdics de l'expedient del seu germà a un equip de metges de confiança per conèixer una segona opinió sobre el gravíssim estat del seu germà, tot i que tots els metges que tracten el pilot nord-americà insisteixen que la seva situació és desesperada i té escassíssimes possibilitats de recuperar-se. L'últim informe, emès aquest mateix matí, insisteix que la situació és gravíssima, estable i no s'esperen avanços.

Són molts els que avui han reproduït la imatge que el mateix Nicky va penjar, el 19 de maig, al seu Instagram, en què se'l veu, davant d'un dels ponts més populars de Venècia, entregant-li a Jacky l'anell de petició de matrimoni. Segons el que estava previst, Nicky i Jacky tenien plans de casar-se aquest mateix estiu.