Els campions tornen al col·le

Márquez, Pedrosa i Bou, 29 títols mundials junts, visiten un centre escolar de Sant Andreu de la Barca

 

  / REPSOL MEDIA / JAIME OLIVARES

3
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS

No hi ha res com, de tant en tant, tornar al col·le. Això ha sigut el que han fet cinc dels millors pilots del món, tant del Mundial de motociclisme de velocitat com del campionat del món de trial, dues especialitats totalment diferents. Els pilots de l'equip Repsol Honda, Marc Márquez, flamant tricampió del món de MotoGP aquest any, Dani PedrosaToni Bou, el campió de trial que no perd mai, el japonès Takahisa Fujinami i la jove promesa Jaime Busto, han disfrutat com uns nens en la seva visita a l'escola de primària Josep Pla, a la localitat barcelonina de Sant Andreu de la Barca. En un esdeveniment que ha reunit els més de 500 alumnes del centre, els pilots, que sumen 29 títols mundials, s'han enfrontat a les preguntes dels més petits.

PREGUNTES DIVERTIDES

Els alumnes han tingut l'oportunitat de plantejar les seves divertides i originals ocurrències a tots els pilots Repsol. Començant per Márquez, a qui, de sobte, li van preguntar si, al col·le, tenia alguna nòvia. “Alguna, sí, com segur que molts dels que esteu aquí en teniu alguna ¿oi que sí?”. Per a Pedrosa en guardaven una altra de més quotidiana, escolar: “¿Et castigaven gaire de petit?”. El Dani va explicar que gairebé sempre es portava bé “ja que tenia un tracte amb els meus pares i era que, si al col·le anava bé, podia anar en moto durant el cap de setmana".

"Recordo que, l'any passat, ja vam fer un acte com aquest i ha tornat a ser molt bonic”, diu Márquez. “Els nens sempre són sincers i alegres, i crec que han disfrutat molt, perquè els hem vist somriure a tots durant la nostra visita. És emocionant que tants nens et reconeguin, sàpiguen el que fas i et preguntin sobre això".

TRENCAR ELS ESQUEMES

Per a Pedrosa ha sigut “una experiència molt agradable, ja que l'energia que et dóna un nen t'omple molt. Són molt graciosos, però, a la vegada, fa por, perquè no saps mai què et preguntaran i, com que són molt sincers, et poden deixar gairebé en blanc. Una de les seves preguntes pot trencar tots els teus esquemes i és molt divertit".

Notícies relacionades

Finalment, Bou, va reconèixer que s'ho havia passat molt bé. “Ha sigut un matí molt divertit, sí, veient com els nens han disfrutat. A més acabem d'acabar la temporada i serveix una mica de celebració. Les seves preguntes són molt divertides perquè són diferents de les que ens solen fer els periodistes. L'acte també ha servit perquè ens tornem a trobar els pilots Repsol fent passar un bon dia als nois del col·legi".

"DEURES" PER A HONDA

Respecte a les primeres proves, realitzades aquesta setmana a Xest (València), amb la futura Honda de MotoGP, Márquez es va seguir mostrant una mica descontent al persistir la falta d'acceleració a la seva moto. En aquest sentit, el tricampió d'Honda va tornar a advertir a la seva fàbrica que “jo he fet els meus deures a la pista, ara li toca a Honda fer els seus aquest hivern. Des d'Honda em tranquil·litzen, em diuen que el de València era només un prototip experimental, que per al test de l'any que ve ja portaran més potència i acceleració. El més bo és que, a Xest, vam anar bastant ràpids, però encara ens queda molta feina per fer”.