Iannone s'embranca a cops de martell amb el seu Porsche

El pilot estrella de Ducati s'oblida les claus a l'interior del seu Cayenne i trenca un vidre per recuperar-les

Iannone sembranca a cops de martell amb el seu Porsche / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'impulsiu, passional i veloç Andrea Iannone creu que és divertit i digne de compartir amb tothom embrancar-se a cops de martell amb un cotxe de 100.000 euros i conduir sense cinturó a gairebé 100 quilòmetres per hora. 'The Maniac', sobrenom que es va posar fa temps el pilot de Ducati que, la temporada que ve, correrà amb Suzuki, es va parar en una gasolinera a repostar l'immens dipòsit del seu Porsche 'Cayenne', un dels seus múltiples cotxes de luxe. De sobte, es va adonar que s'havia deixat les claus dins i el cotxe, incomprensiblement, s'havia quedat tancat, bloquejat.

ES VA FER MAL A LA MÀ DRETA

Sense pensar-s'ho dues vegades, Iannone, que aquest cap de setmana participarà, lleugerament lesionat a la mà dreta, en el Gran Premi d'Anglaterra que se celebra a Silverstone, va agafar un martell, se suposa que de l'establiment, i va començar a cops de martell amb el vidre del darrere del conductor del seu luxós cotxe alemany.

Notícies relacionades

És sabut que difícil que resulta trencar el vidre d'un cotxe i més si és d'alta gamma com el Porsche de 'The Maniac'. Tal com reflecteix el vídeo que Iannone va penjar a les xarxes perquè tothom veiés la seva gesta, el pilot va precisar d'un munt de cops. I forts. Al final, va poder ficar la mà dreta, tallar-se, ferir-se, i obrir la porta del conductor. Després, va seguir gravant l'escena i se'l pot veure conduir, a 91 km/h, sense portar el cinturó posat.