Iannone i Ducati acaparen la 'pole' de Spielberg

Rossi i Dovizioso completaran la primera línia mentre que Lorenzo i Márquez obriran la segona fila del GP d'Àustria

rozas27366816 gra346  alca iz  teruel   25 09 2014   el piloto italiano de160813152431

rozas27366816 gra346 alca iz teruel 25 09 2014 el piloto italiano de160813152431 / ANDREU DALMAU

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Bé, suficient, semblen pensar Jorge Lorenzo (Yamaha) Marc Márquez (Honda) a l'acabar liderant la segona fila de sortida del Gran Premi d'Àustria, que es disputarà demà (14.00 hores, Movistar TV) al preciós i velocíssim traçat de Spielberg. De Dani Pedrosa (Honda), que ahir es queixava pel fred, millor ni parlar-ne. Avui ha pujat la temperatura 10 graus i el campió barceloní ha quedat 12è, a més d'un segon del 'poleman', que ha sigut 'The Maniac', perdó, l'italià Andrea Iannone (Ducati, 1.23.142 minuts).

La primera fila serà Itàlia-Itàlia-Itàlia i la segona Espanya-Espanya-Espanya, ja que el sisè classificat ha sigut Maverick Viñales (Suzuki, 1.23.584). La primera fila serà rosa-Rossi-rosa, ja que el 'Doctor' serà el pernil en un entrepà de Ducati. L'espectacularitat de l'assaig decisiu per a la 'pole' ha sigut provocada per l'extraordinària mitjana a què es corre a Àustria: 187 kms/h. Dels vuit millors temps que s'han aconseguit avui, cinc han sigut dels 'ducatistes'. 'Dovi' ha començat amb el primer millor crono (1.23.668 minuts) i Iannone, amb l'últim i més ràpid: 1.23.142. Dos segons abans, Rossi tancava una volta prodigiosa en 1.23.289 i, a continuació, Dovizioso millorava la seva volta i acaba tercer amb 1.23.298.

Andrea Iannone

PILOT DE DUCATI

"Em segueixen fent mal les costelles, però prefereixo no saber el que tinc, que saber-ho. Seguiré només amb calmants"

LA LESIÓ DE IANNONE

"Em segueix fent mal el costat esquerre, però no penso dir res als metges. Estic bé. Prefereixo no saber, que saber", ha assenyalat Iannone, que, durant les vacances, es va accidentar practicant motocròs i es va picar les costelles, però no vol saber si les té trencades. "Una volta no és problema, el problema serà demà en una carrera de 28 girs a gran velocitat", ha dit el de Ducati. "És igual sortir primer que tercer, l'important és la primera línia", ha sentenciat 'Dovi'. "Estic boig de content perquè, de nou, els canvis que vam fer a última hora han donat resultat. Sembla màgia, però és així", ha explicat Rossi, supercontent de la seva primera línia.

Notícies relacionades

"Estic bé, sóc feliç, em noto en forma, és una bona manera de tornar a la competició. És cert, m'hauria encantat estar en primera línia, però sortir darrere d'ells, liderant la segona fila no està gens malament", ha dit Lorenzo. "No puc demanar més després de la caiguda d'aquest matí. Estic bé. Espero que no em surtin els cops aquesta nit i que demà pugui lluitar, si no per la victòria, almenys per estar a prop del podi, encara podem millorar una mica en el 'warm-up' matinal", ha dit Márquez, content d'haver sobreviscut al seu accident del matí.