GRAN PREMI DE QATAR

Álvaro Bautista ha estat operat amb èxit a Doha i tornarà a Espanya en 2 o 3 dies

La intervenció quirúrgica ha consistit en la col·locació d'un "clau endomedul·lar", segons el traumatòleg espanyol Ángel Villamor

1
Es llegeix en minuts
EFE

L'espanyol Álvaro Bautista, pilot de l'equip Suzuki GSV RR, ha estat operat aquest matí amb èxit d'una fractura del fèmur de la cama esquerra a Doha i s'espera que en dos o tres dies pugui tornar a Espanya. Bautista va patir una caiguda gairebé al final dels entrenaments lliures del Gran Premi de Qatar de MotoGP.

El traumatòleg espanyol Ángel Villamor, en contacte directe amb el pilot i el seu representant, ha confirmat que la intervenció quirúrgica a què  ha estat sotmès al Hamad Medical Corporation ha anat "bé" i que se li ha "aplicat un clau endomedul·lar".

Notícies relacionades

Un cop s'estabilitzi l'estat físic i anímic del pilot, cosa que esperen que es produeixi en dos o tres dies, el pilot de Talavera de la Reina viatjarà directament a Madrid per passar una profunda revisió per part d'Ángel Villamor.

Bautista va caure al ser projectat des de la seva moto quan aquesta va perdre adherència a la roda posterior i la va recuperar de manera brusca i imprevista al revolt 15, on s'arriba a més de 180 km/h. El pilot de Suzuki havia realitzat una parada al seu taller per canviar el pneumàtic posterior i només havia completat una volta quan a la següent va començar a tirar, i a l'estar el compost de goma encara una mica fred es va produir l'accident.