MUNDIAL DE MOTOCICLISME

Bautista es trenca el fèmur esquerre a Qatar

El pilot de Suzuki podria viatjar a Espanya per operar-se

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / Doha

Álvaro Bautista, l'únic pilot de l'equip Suzuki, s'ha trencat el fèmur esquerre en una caiguda molt lletja, a gran velocitat, en els segons entrenaments del Gran Premi de Qatar, que se celebrarà diumenge que ve al desèrtic traçat de Losail, a Doha.

Notícies relacionades

Bautista ha perdut el control de la seva Suzuki en el penúltim revolt del traçat qatarià ("un revolt velocíssim", ha assenyalat Jorge Lorenzo) i ha rodat algunes desenes de metres per una àmplia escapatòria. A l'arribar a l'hospital del circuit, l'equip mèdic ha comprovat que, en efecte, s'havia fracturat el fèmur esquerre de manera neta, és a dir, en dos trossos, sense que se'n desprenguessin ossets.

"No té afectats els músculs i, per tant, l'operació serà senzilla, li hauran de col·locar un gran clau a l'interior del fèmur i, al cap de tres dies, ja podrà recolzar el peu", ha assenyalat un dels doctors que l'han atès. Bautista ara està en un dels hospitals principals de Doha decidint si fa cas als metges del Mundial i s'opera a Doha o viatja a Espanya per tractar-se. Els metges del campionat creuen que un trasllat en aquestes condicions podria afectar la lesió.