Wiko presenta Wim, el seu 'smartphone' màxim de gamma

La firma francesa anuncia terminals de gran capacitat pel que fa a bateria i novetats en pràcticament totes les seves gammes de producte

wiko-wim-

wiko-wim-

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca francesa Wiko ha mostrat al MWC els seus nous terminals, entre ells el model d'alta gamma Wiko Wim (també disponible en versió Lite), un dispositiu 4G que destaca per la seva resposta audiovisual.

Té una càmera principal dual amb sensor Sony. La seva tecnologia consisteix en el fet que una lent recull els colors, i l'altra, els tons blancs i negres, de manera que associa els dos resultats i augmenta la nitidesa de la imatge. Compta amb 13MP i flaix dual led. La frontal té 16MP i també incorpora flaix.

Per a la concepció i el disseny d'aquestes càmeres, Wiko ha comptat amb la col·laboració de Qualcomm i DxO, companyia dedicada al processament de la imatge.

Una característica destacada de Wim és que un 'chipset' de la sèrie 6 utilitza Qualcomm Clear Sight Technology per aconseguir fotos i vídeos amb resultats pràcticament professionals.

El dispositiu grava en 4K i incorpora un sistema d'estabilització de vídeo. La pantalla és Amoled de 5.5 polzades amb tecnologia 2.5D i resolució Full HD.

Té 64GB de memòria interna ampliables mitjançant targeta micro SD, una bateria de 3.200 mAh i un sistema de càrrega ràpida que permet recuperar el 60% de bateria en només 30 minuts.

Notícies relacionades

La versió WIM Lite té una pantalla més reduïda, de 5 polzades Full HD, té 3GB de RAM i 32GB de memòria interna i està dotat amb processador Snapdragon 435.

MÉS NOVETATS

Wiko també llança UPulse, el nou integrant de la sèrie ‘U’, amb un sensor 'fingerprint' a la part posterior que permet associar 5 empremtes dactilars a 5 accessos directes. La família Max completa la gamma I amb l'arribada de Sunny Max i Jerry Max, amb bateries que doblen en potència els seus antecessors.