MWC

MWC 17: Xperia XZ Premium, un dispositiu més que 'premium'

La companyia japonesa sorprèn amb un dispositiu amb càmera, processador i pantalla d'alta gamma

sony-xperia-xz-premium

sony-xperia-xz-premium

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

A falta de Samsung, aquí està Sony. La companyia japonesa ha tirat la casa per la finestra en aquest Mobile World Congress i, a diferència d'anys anteriors, en aquesta ocasió sí que ha anunciat un dispositiu disposat a ser un supervendes: el Sony Xperia XZ Premium.

Lluny de ser un dispositiu de gamma alta més, el Sony Xperia XZ Premium compta amb tres pilars que el distingeixen de la competència: càmera, pantalla i processador. La firma ha aconseguit sorprendre i cridar l'atenció, per a una gamma Xperia que necessitava una empenta en el mercat.

Així, l'Xperia XZ Premium es presenta com el primer mòbil del món amb pantalla 4K HDR, que li proporciona una gran experiència de color. La seva pantalla de 5,2 polzades presenta motor d'imatge X-Reality i contrast dinàmic, entre altres.

La càmera posterior és de 19 megapíxels, amb noves lents i motor que l'ajuden en l'estabilització. Grava vídeo en 4K, i en els vídeos a càmera lenta captura fins a 960 'frames' per segon (l'habitual en els telèfons és 240 'frames' per segon).

Notícies relacionades

Pel que fa al processador, munta un Qualcomm Snapdragon  835, amb 4 GB de RAM i Android 7.1. A més, és el primer mòbil del món capaç de connectar-se a internet a fins a 1 Gbps (el de ZTE només és un prototip).

El mòbil arribarà a la primavera a Espanya.