Col·labora:

TRANSPORT PÚBLIC

L'AMB i l'Ajuntament de Sant Vicenç del Horts posen en marxa la nova xarxa de bus urbà del municipi

El servei, format per 5 línies, s'integrarà a la gestió del transport públic de l'AMB

amb

amb

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts han posat en marxa la nova xarxa d'autobús urbà Santvibus, que simplifica i millora el servei per adaptar-se a les actuals necessitats de mobilitat del municipi.

La nova xarxa d'autobús urbà Santvibus, gestionada per l'Ajuntament amb el suport tècnic de l'AMB, està formada per 5 línies: SV1, SV2, SV3 i SV4 i la línia ESC de reforç escolar. D'aquesta manera, el nou servei se simplifica i s'optimitzen els temps d'espera i els recorreguts.

AMPLIACIÓ DE SERVEIS

El Vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda, i l'alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, van posar en marxa el passat mes de febrer el nou servei. "Aquest és un bon exemple que seguim donant passes endavant en l'ampliació dels serveis de transport, tant a nivell urbà com metropolità", va explicar Poveda.

"Per fer un canvi modal cap a maneres més sostenibles i reduir l'ús del vehicle privat hem de fer provisió d'un bon servei", va agregar el Vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB.

"BONA COMUNICACIÓ ENTRE BARRIS"

 "Sant Vicenç dels Horts disfruta d'un entorn natural i divers, envoltat pel riu i la muntanya i amb diferents nivells que cal superar. D'aquí la importància de garantir una bona mobilitat, amb una xarxa de busos que arriba a tots els barris i que s'ajusta a les necessitats de tota la ciutadania", va explicar l'alcaldessa, Maite Aymerich. 

  

 Amb aquesta nova aposta, el servei també experimentarà altres avanços, com la millora de la informació en les marquesines i a l'interior de l'autobús, l'accessibilitat de les parades i la renovació de la flota.

TÍTOLS DE VIATGE VÀLIDS 

Segons el conveni firmat entre les dues administracions, aquest nou servei que es posa en marxa avui amb la col·laboració de l'organisme metropolità s'integrarà en un futur en la gestió del transport públic de l'AMB, en funció de les competències que l'ens té en matèria de mobilitat.

Notícies relacionades

  

 Respecte a les tarifes, els títols de viatge vàlids són: el bitllet senzill, els títols integrats de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i els títols socials acceptats en els serveis de transport col·lectiu de titularitat de l'AMB.